Noile dezvăluiri despre Yana l-au pus în încurcătură pe Andrei: „Nu vreau să comentez, mă gândesc”

 

Sursa zero a informațiilor despre Yana l-a atenționat pe Andrei să se ferească de concurentă, întrucât aceasta nu-l iubește și are un singur obiectiv: obținerea cetățeniei române.

 

Persoana care a dat informațiile familiei lui Andrei privitoare la trecutul Yanei a intrat în direct în cadrul emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii. Aceasta susține că lucrează în cadrul unui centru de ajutorare a femeilor abuzate dintr-o țară scandinavă și ar fi aflat totul despre Yana prin intermediul unei conaționale a acesteia, care ar fi fost internată în centrul respectiv.

 

Sursa zero a surorii lui Andrei a spus că Yana ar fi câștigat la întâlniri cu bărbați mai în vârstă minim 1000 de euro și că ar fi lucrat inclusiv într-un sex-shop la Paris. Femeia l-a avertizat pe Andrei că Yana nu-l iubește, ci că are un singur obiectiv în urma relației cu el, obținerea cetățeniei române care să-i înlesnească pătrunderea în spațiul comunitar. Informațiile primite l-au pus pe gânduri pe concurent.

 

Sursa surorii lui Andrei a spus: „Să nu-i spunem escortă, să-I zicem damă de întreținere a oamenilor cu bani. Ea trebuie să însoțească pe cineva în diverse locații. Yana se duce cu bărbați în vârstă, cu o situație foarte bună materială. Nu pot să spun că sunt pești, dar când sunt femei mai puțin active sexual cu partenerul, iar în Rusia și Moldova se acceptă astfel de situații. Normal că întreținea și relații sexuale. Se poate duce doar cu unul sau în grup cu fetele. Primeau în funcție de ce făceau, puteau să primească și 1000 de euro, sau 1.500 de euro. Ce a făut ea în sex-shop-ul acela din Franța? Sunt sex-shop-uri care încearcă lenjeria sau diverse jucării. Ce pot să spun foarte sigur e că-i trebuia viza, a mai fost în București. Andrei să aleagă: vrea să fie iubit sau vrea să fie folosit. Dacă vrea să fie iubit de Yana să nu-I mai promită că-I face acte. Yana nu-l iubește”.

 

Concurenta a contra-atacat vertiginos: „Aberații, absolut nimic nu e adevărat. Nu am lucrat ca model, am făcut video, am cumpărat ce am vrut. Sunt imagini din Instagramul meu, nu văd nimic ieșit din comun. Prietenele mele sunt măritate, cu familii, sunt și libere, care lucrează în Moldova. Am amici, cunoscuți, dar nu am un prieten cu care să ies în fiecare zi”. Andrei a părut însă mai degrabă gânditor: „Ce să spun? Să iau decizie acum? Nu vreau să comentez, doar mă gândesc”.

 

Când moderatoarea Simona Gherghe a spus că relația depinde de Andrei, Yana s-a revoltat din nou: „Nu depinde de Andrei, pentru că este vorba de reputația mea, iar femeia aceea care a început să vorbească despre mine ar trebui să dea număr de telefon, ceva contact la fata care i-a spus că mă cunoaște personal”. Femeia care a intervenit telefonic a mai spus că ar dori să vorbească personal cu Andrei pentru a-i oferi o serie de lămuriri suplimentare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest