Nora de la Mireasa a răbufnit: „Dacă se ajungă până acolo, să se trimită și certificatul de divorț”

 

Adevărul iese ușor la iveală, fostul partener al Norei nu era nici cu 20 de ani mai mare decât ea, nici cu 27, ci cu 37! Cum a reacționat doamna Dana, mama lui Leo.

 

Simona Gherghe și producătorii emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii au primit mai multe informații despre fosta idilă a Norei. Pentru a-l pune în gardă pe Leo și a elucida misterele din trecutul concurentei, moderatoarea a considerat oportun să facă publice mai multe detalii.

 

„Este un cunoscut medic din Târgu Mureș, are o clinică privată împreună cu soția lui și are 67 de ani. Lucru atestat de CV-ul domnului. E o informație publică. E cu 37 de ani mai mare! A fost iubitul tău timp de 2 ani de zile, ar fi trebuit să fi sinceră măcar cu omul de lângă tine. Ești o fată tânără, putea să-ți fie bunic. De ce o fată tânără, deșteaptă, frumoasă își alege un partener cu 37 de ani mai mare”, a spus Simona Gherghe.

 

Nora nu vrea să dea prea multe detalii din fosta relație, dar a insistat că bărbatul respectiv divorțase: "Nu vreau să zic ce vârstă are. Nu am știut ce vârstă are când am început relația, 6 luni de zile. Nimeni nu știe de ce am început o relație cu el. De ce am fost într-o relație cu dânsul mă privește pe mine și pe partenerul meu cu care o să am relație. Îmi asum că am mințit. Dacă tot se bate pe subiectul ăsta o să explic, dar eu cred că mă privește pe mine și pe partenerul meu. Nu este căsătorit! Dacă se ajungă până acolo, să se trimită și certificatul de divorț. Știu când s-a semnat divorțul, că s-a făcut partaj".

 

Doamna Dana s-a simțit cumva deznădăjduită și neputincioasă, sătulă de lupta cu aleasa inimii lui Leo: „Referitor la Leo... chiar îl las să facă ce vrea, nu mă mai implic... Este treaba lui, sunt pierderile lui... Îmi pare rău că nu înțelege... îmi pare rău că trăiește lângă așa ceva, mai mult de atât că mama nu mai am ce să fac... Am făcut de toate".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest