Nora din casa Mireasa și-a deschis sufletul în fața lui Leo: „E ciudat, dar chiar te iubesc”

 

Nora s-a săturat de pauze și jocuri și îl vrea din nou alături pe Leo. Cum a reacționat concurentul, dar și mama acestuia, doamna Dana.

 

Nora a avut ocazia să stea mai mult de vorbă cu Leo și astfel a putut să-i spună ce simte pentru el. Concurenta susține că îl iubește și își dorește o relație cu el, chiar dacă au întâmpinat multe greutăți, cel mai mare obstacol în calea fericirii celor doi fiind mama băiatului, doamna Dana, cea care a manifestat de la început o atitudine înverșunată împotriva relației.

 

Concurenta i-a făcut o declarație de dragoste lui Leo: „Îmi este greu fără tine, mă simt singură. Pe mine mă macină mult treaba asta, nu știu ce simți în momentul ăsta. Nu ți-e dor să mă iei în brațe, să stai cu mine? Știu, au fost multe greutăți. Sunt convinsă că nu sunt ușor de digerat lucrurile astea, dar în viața asta dacă simți față de cineva ceva… Ți-am zis, m-am îndrăgostit de tine. Știu, o să sune ciudat, dar eu chiar te iubesc! Îți simt lipsa, să mă prinzi de mână, să te uiți la mine. În situația asta mi-e greu, ai văzut: te iau în brațe, te pup și fără să vrei. Eu nu mă văd să fac altă relație aici, cu alticineva, pentru că te iubesc pe tine. Eu pentru tine aș da tot. E o chestie ciudată, sunt geloasă. Și azi, în gală stăteai lângă Sabrina, mă simțeam o hârtie aruncată, ziceai că sunt a nimănui. Lupt pentru tine, dar lasă-mă s-o fac ținându-te de mână. Mi-e greu să te văd cu altcineva, în preajma altei fete, pentru că iubesc și mă doare. Țin la tine ca la ochii mei, poate să zică orișicine orice vrea. Ți-am dat sentimentele tale. Eu nu cred în pauzele astea. Dacă vreau să te sărut, vreau să te sărut… Tu crezi că eu te manipulez?”

 

Doamna Dana continuă să considere că Nora îl joacă pe degete pe băiatul ei: „Gelozia asta nu știu de unde vine. Aici nu e vorba de iubire, e vorba de manipulare, de o ambiție prostească a ei. E o femeie matură care manipulează un copil. E o femeie cu atâta experiență”.

 

Leo nu vrea încă să ia o decizie: „Mă simt nașpa, am făcut un atac de panică după ce am ieșit din live. Din cauza stresului, nu-mi dau seama. E o situație pe două fronturi și trebuie să văd ce se întâmplă din ambele părți”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest