Olteanca Alisia, noua concurentă de la Mireasa, și-a fixat ținta: „Vreau să-l cunosc pe Răzvan, mă atrage ca și bărbat!”

 

Alisia, 23 de ani, a avut o copilărie grea, un trecut tumultuos și are o țintă precisă în casa Mireasa.

 

Alisia are 23 de ani, din Râmnicu Vâlcea, și a venit în emisiune decisă să-și găsească jumătatea. Fata a explicat care a fost marea sa traumă din copilărie, a povestit și despre idila eșuată, iar acum spune că are gânduri serioase, punând deja ochii pe unul dintre concurenții de la Mireasa, care nu are o parteneră, și anume cel intrat în casă înaintea ei, ploieșteanul Răzvan.

 

Pentru că a avut parte de un tată abuziv în relația cu mama ei, Alisia nu se poate lăuda cu o copilărie și o adolescență tocmai fericite: „Mama e cea mai bună prietenă a mea, cu tata nu prea vorbesc, el a fost foarte rece cu mine și sora mea. Nu pot spune că am avut o familie. Ai mei sunt divorțați de când aveam 2 ani. Nu și-au vorbit niciodată frumos. Tatăl meu să se comporte în halul ăsta cu ea? Avea probleme cu băutura, juca la jocuri de noroc, o bătea pe mama. Eram doar un copil, nu aveam ce să fac. Un copil care nu vede decât bătăi. Nu puteam să spun o poezie la școală că-mi era rău. Mi-era greu să-mi fac prieteni. Nu-mi mai păsa de nimic în viață”.

 

A avut o relație de lungă durată, ba chiar a făcut un pas important, mutându-se în Anglia alături de iubitul ei. Însă ceva nu a mers bine: „Primii doi ani au fost cei mai frumoși ani din viața mea, și bănuiesc că și ai lui. După, am pus capăt relației, pentru că nu ducea nicăieri. Casa Mireasa mă va ajuta să cunosc un om, doresc o relație stabilă, de ce nu o căsătorie, ținând cont de problemele din familia mea, asta mă fac să-mi doresc să găsesc un om iubitor, care să-mi ofere atenția de care nu am avut parte vreodată”.

 

Concurenta se descrie ca o persoană foarte deschisă și a schițat portretul partenerului ideal: „Sunt o persoană super-prietenoasă, sociabilă, amabilă, Și nu suport să mă cert cu nimeni. Ofer multă iubire bărbatului de lângă mine, pentru că așa sunt eu. Bărbatul de lângă mine trebuie să fie foarte plin de viață, carismatic, amuzant, să mă respecte pe mine, contează aspectul fizic, să fie iubitor și să-mi ofere atenție. Putem să ne îndrăgostim din prima zi, eu intru încrezătoare și cu zâmbetul pe buze”.

 

Alisia nu a ascuns că este interesată de Răzvan, dar a lăsat o portiță deschisă și pentru ceilalți doi băieți singuri din casa Mireasa: „Nu am treabă cu cei din cuplu. Da, vreau să-l cunosc pe Răzvan, mă atrage puțin, pot să spun ca și aspect. Nu știu cum gândește. Mă atrage ca și bărbat, pot spune. Și Aron e frumos, și Adrian, dar deocamdată vreau să-l cunosc pe Răzvan”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest