Orientarea religioasă naște dezbateri aprinse în casa Mireasa: „Nu pot să trec mai departe sau să-i dau speranțe”

 

Sebaidin pare dispus să facă un compromise, dar Darmaris rămâne fermă pe poziție. Care au fost concluziile după o oră de discuții față în față.

 

Damaris și Sebaidin din casa Mireasa au avut o oră de discuții față în față, potrivit regulamentului emisiunii – concurs. Unul dintre subiectele pe care cei doi le-au dezbătut a fost și religia, dat fiind faptul că fata este penticostală, iar concurentul este musulman. După concluziile care s-au desprins din urma discuției în doi se pare că religia poate fi un impediment în calea dragostei.

 

Damaris consideră că religia este un subiect pe cât de delicat, pe atât de important în viața de cuplu. Drept urmare, după discuția cu Sebaidin, concurenta a spus: „Cred că este cel mai sensibil subiect atunci când intri într-o cunoaștere cu cineva și de asta am ales să-l clarific din capul locului, să vedem ce discutăm și pe mai departe. Nu pot să trec mai departe sau cumva să-i dau speranțe fără să știu ceea ce își dorește el pe mai departe și ceea ce simte”.

 

De partea cealaltă, băiatul pare dispus la un compromis în privința orientării religioase. Astfel, Sebaidin ar putea trece la religia ortodoxă, dar despre cea penticostală spune că nu știe prea mare lucru: „Nu știu dacă aș putea să renunț la religia pe care o am în momentul de față, cred că cel mult aș putea să trec la ortodoxism, pentru că simt asta, dar la penticostali în niciun caz, pentru că nu știu nimic despre religia ei. Eu consider că împreună putem ajunge la un consens, acela ca unul dintre noi să îi preia religia celuilalt și împreună să putem să ne căsătorim și în fața lui Dumnezeu. Eu mai consider că dușmanul cel mai mare cu care trebuie să mă lupt să o pot câștiga pe Damaris este frica. Simt că dacă nu devin penticostal, o pierd”.

 

Cei doi se află într-o cunoaștere, dar fata nu pare deloc dispusă să cedeze teren în privința problemelor de natură religioasă: „Ar fi diferență de concepții sau de ceea ce își dorește el și ceea ce îmi doresc eu mai mult sau mai puțin. El mi-a spus clar că nu este pregătit, nu înțelege, pentru că nu are cum să înțeleagă, iar eu îi respect decizia. Îmi doresc să-l cunosc, dar e cumva o luptă în sufeltul meu”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest