Părinții Inei au intrat în direct la Mireasa: „Indiferent de alegerea ei, noi vom fi alături de ea!”

 

Stabiliți în Occident, părinții Inei au oferit o lecție tuturor celor care se implică mai mult decât trebuie în relațiile copiilor lor. Concurenta a făcut un anunț șoc: „ Eu aș vrea să-i mai cunosc pe Aron și Dani!”

 

Sebastian și Adina, părinții Inei, au avut o intervenție în direct în cadrul show-ului matrimonial Mireasa – Capriciile Iubirii, în care și-au manifestat suportul necondiționat și total pentru copila lor. Tatăl fetei a spus că indiferent ce va face în cadrul emisiunii vor fi mereu alături de ea.

 

Sebastian, tatăl Inei, a spus: „Este un pic crispată, dar în rest este ok. Sfatul e să rămână așa cum o știm noi, același sfat pe care I l-am dat și de acasă. Să fie ea. Ea trebuie să ok. Pentru noi contează fericirea ei, ea trebuie să aleagă cu sufletul și capul. Indiferent de alegerea ei, noi o să-i respectăm decizia și o să fim alături de ea. Ea e tot ce contează de fapt. O iubim foarte mult! Același sfat aș putea să-l dau tuturor concurenților. Lupta nu se dă numai în casă, ci și afară".

 

Întrebat cum i se pare Adrian, băiatul de care fata lui pare să se fi apropiat, Sebastian a spus: „Categoric îmi place de Adrian, dacă va fi să fie ceva va avea binecuvântarea noastră”. „Din partea amândurora”, a adăugat mama Adina

 

Adrian a profitat de moment și le-a spus, la rândul său, părinților Inei: „Aș vrea să le transmit un mesaj, le mulțumesc că au creat un caracter așa frumos și mă bucur pentru asta”.

 

La finalul intervenției, întrebată de Simona Gherghe cât de avansată e relația cu Adrian și dacă își dorește să mai interacționeze și cu alți băieți din casă, Ina a dat dovadă de sinceritate dusă parcă la extrem: „Eu aș vrea să-i mai cunosc pe Aron și Dani!”. Când Adrian a fost întrebat dacă vrea să mai cunoască și alte fete, acesta a fost categoric: „Nu”.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest