Party cu scântei! Giovana a luat foc pe Sese: „I-am zis să nu se mai uite!”

 

La petrecerea din week-end din Casa Mireasa au luat parte și concurenții eliminați din întrecere. Prezența Norei a învolburat apele.

 

La party-ul care a avut loc peste week-end în casa Mireasa au fost invitați și concurenții care au părăsit întrecerea de-a lungul timpului. Între ei și Nora, fosta iubită a lui Leo. Însă nu Leo a avut cel mai mult de suferit din cauza prezenței Norei, ci Sese, pentru că Giovana a făcut o criză de gelozie: „I-am spus să nu se uite, nu are de ce dacă știe că mă deranjează. Nu vreau să surprind. Dacă iar ați adus-o pe-aici, normal că s-a redeschis. Nu avem nicio istorie în comun, doamna Simona. I-am spus, să nu se uite”. „Eu am evitat că știu că o deranjează”, s-a scuzat concurentul.  

 

Nora nu a avut prea mari tangențe cu Leo, fostul său iubit din casă, asta pentru că acesta a fost sustras pe terasă, de mamă și logodnică. În situația dată, Nora și-a îndreptat atenția spre prietenii ei, Vali și Alina și i-a transmis concurentei că formează cel mai puternic cuplu, că vor primi sprijin din partea susținătorilor ei, dar cel mai important este să nu se mai certe.

 

Robert a revenit și el în casa Mireasa cu vești de afară. Leo a aflat că acesta a petrecut timp cu Nora, așa că a început să-I reproșeze: Ai lovit în noi. Nu îi mai pomenii numele Norei! Ai greșit mult! Nu te cred deloc! Ai fost la masă cu cineva care nu este aici!”

 

Robert a venit special pentru Larisa, însă aceasta a fost curioasă dacă acesta s-a iubit cu Nora. Într-un final, pentru Larisa ultima noapte în casă a adus prima noapte de săruturi pătimașe cu Robert!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest