Paul de la Mireasa vrea să-i stabilească prietenele Roxanei: „Ai interzis, nu auzi?”

 

Probleme în primul cuplu din casa Mireasa, după ce Roxana lasă impresia că pune prietenele mai presus de iubit. Cum a abordat Paul situația!

 

Paul și Roxana au avut o dispută în doi, în timpul petrecerii din acest weekend. Întreruptă chiar de Adina, mărul discordiei dintre aceștia. Concurentul consideră că partenera lui îl pune pe locul 2, preferând să petreacă mai mult timp cu Adina, prietena ei din casa Mireasa. Drept urmare, i-a sugerat iubitei să se apropie mai degrabă de Gabriela, cu care poate să facă împreună sport, însă fata nici nu a vrut să audă. Discuția în contradictoriu dintre cei doi a fost întreruptă chiar de către Adina, care a chemat-o pe Roxana să danseze pe manele.

 

Paul a avut o reacție de-a dreptul virulentă, spunându-i iubitei lui, nici mai mult, nici mai puțin, că-i interzice de acum înainte să danseze cu Adina: „După ce că numai de greu dădusem și din cauza Adinei, și că ești influențată puțin. Nu mai minți tu așa, că nu te cred, oricum. Dar nu trebuie să recunoști, îmi dau și eu seama. (...) Care manele? Mie nu îmi plac manelele, da? Nu mai ai voie să dansezi cu Adina, nu auzi? Interzis. Nici nu am terminat să vorbim și tu pleci. Încerc să vorbesc ceva cu tine și tu pleci (...) Ție nu îți place să stai cu oameni de la care ai ce să înveți”.

 

Reacția Roxanei l-a lăsat mască pe Paul. În momentul în care Adina a invitat-o la dans, iar Paul i-a interzis să mai danseze cu ea, Roxana i-a atras atenția iubitului ei că nu sunt căsătoriți. Concurenta i-a spus partenerului ei să se distreze și să se bucure de viață împreună, cerându-i să vorbească mai târziu, însă în cele din urmă a rămas și a purtat discuția până la capăt.

 

„Iar începi? Adica? (n.r să nu mai danseze cu Adina). Suntem căsătoriți? Am un inel pe deget? Nu am! Nu avem ce să vorbim atât de grav. Hai să ne distrăm și să ne bucurăm de viață. Putem să vorbim mai târziu?”, a spus Roxana.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest