Paul o vrea înapoi pe Roxana în casa Mireasa! Concurenta eliminată i-a transmis un mesaj: „Crezi că acele două cuvinte au fost vrăjeală?”

 

După eliminarea Roxanei din casa Mireasa și mesajele pe care aceasta i le-a transmis la plecare lui Paul părea că totul s-a rupt între cei doi. Dar, în cadrul unei intervenții, concurenta a fost rechemată înapoi în competiție.

 

La începutul weekend-ului, Roxana a fost votată pentru eliminare după ce s-a aflat pe ultima poziție în topul preferințelor publicului. La plecare, aceasta i-a spus partenerului său că nu a avut prea multe sentimente față de el. "Chiar ieri mi-a spus că m-a mințit cu ce mi-a spus. Ea doar a crezut că mă iubește.", a precizat Paul că i-ar fi spus aceasta în urmă cu câteva zile.

 

Totuși, băiatul simte puternic absența ei, și, având prilejul de a o rechema înapoi în casa Mireasa acesta i-a transmis un mesaj partenerei sale, cerându-i să revină în întrecere! Paul a avut parte de o mega-surpriză, un video-call cu Roxana. "Aș vrea să îl intreb anumite chestii. De ce te îndoiești de mine, Paul? De ce te îndoiești de ceea ce ți-am spus pentru că dacă mă cunoști destul, crezi că acele două cuvinte au fost vrăjeală? (...) Nu am știut ce simt, mi-a fost frică de ce simt, mi-a fost teamă de sentimentele mele, mi-a fost pentru că nu am mai simțit de ceva vreme chestia asta și e normal să îmi fie teamă. Știu că am greșit cu acea despărțire, m-am speriat de ceea ce simțeam, aveam prea multe sentimente și m-am speriat. Cred că am fost destul de sinceră cu tine, cu ce mă ajuta dacă mă mințea? Mie oricum îmi e dor de tine. Trebuie să știu și ce simți tu, pentru că ești indecis", a spus Roxana.

 

Vizibil marcat, Paul a declarat cu subiect și predicat că o iubește pe concurentă în văzul tuturor: "Sunt îndrăgostit. Nu s-a văzut că m-am gândit la tine zilele astea? Simt destul de multe. Mie mi-e dor de tine, de asta ți-am făcut și chemare sau cum se spune."

 

După ce video-call-ul cu Roxana s-a încheiat, Paul a purtat o discuție cu doamna Laura, spunându-i acesteia: „Trebuie să vină, să se gândească și ea că și mie îmi e greu singur aici. Eu mă gândesc cum aș proceda eu, dacă aș fi în afara casei. O să fie bine cred acum, că na. Chiar nu o înțeleg. De ce să spui asta, că s-a răcit, când totul mergea bine. Vineri a fost la Capricii și a spus că nu. Dacă eu aș ajunge acasă peste o lună i-aș zice așa… la cât m-ai iubit tu pe mine…A fost înșelată și a zis că n-are încredere, și eu i-am zis că am înșelat de multe ori, dar până la 24 de ani, atunci m-am liniștit. Trebuie să treci prin anumite etape ale vieții. Chiar am făcut multe, cu căsnicia m-am liniștit de tot”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest