Paul și Roxana au împlini 2 luni de relație! Ce surpriză le-au pregătit ceilalți concurenți din casa Mireasa!

 

A fost o super-petrecere în casa Mireasa pentru Paul și Roxana. De la eveniment a lipsit însă o persoană importantă din viața concurentului.

 

Paul și Roxana au format primul cuplu din casa Mireasa, fiind implicit primii care au împlinit doi ani de relație. Drept urmare ceilalți concurenți din cadrul show-ului matrimonial au considerat oportun să le facă o surpriză, pregătindu-le tort, șampanie, confetti și tot ce e necesar pentru un astfel de moment.

 

De-a lungul celor două luni, relația dintre cei doi a avut deseori suișuri și coborâșuri, dar și un moment de cumpănă, când Roxana a fost votată pentru a părăsi casa Mireasa, dar a readus-o înapoi partenerul său. Iată că acum cei doi lasă impresia că se înțeleg de minune.

 

De la marele eveniment a lipsit însă bunica lui Paul, care se pare că dormea la momentul în care ceilalți participanți la emisiune au stabilit să le facă surpriza celor doi îndrăgostiți. „Da, păi eu sunt de vină că nu a venit. Eu am vrut să fac dimineață, n-am primit răspuns și m-au luat prin surprindere la 12 fără 20. Când am coborât jos nu m-am uitat așa unde-i bunica. Mi-am dat seama abia după unde e bunica, pe urmă a pus un videoclip și aia a fost. Chiar am greșit”, a spus Paul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest