Paul, un alint mai puțin obișnuit adresat Roxanei: „Mortăciune mica!”

 

Roxana s-a arătat afectată profund de plecarea pisicii Țuți din casa Mireasa, iar iubitul Paul nu a găsit chiar cea mai bună metodă de a o împăca.

 

Pisica Țuți, prezență constantă în ultimele două sezoane ale reality-show-ului de la Antena Stars, a fost adoptată de un membru al echipei emisiunii. Cea mai afectată de plecarea pisicii a fost Roxana, care a stat toată ziua tristă. Paul a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și consola partenera, dar încercările lui inițiale s-au izbit ca de un zid de refuzurile concurentei.

 

Dorința lui Paul de a-și săruta iubita a fost stopată încă din fașă de Roxana, care lăsa impresia că suferă profund după plecarea pisicii din casa Mireasa. De la tandrețuri, băiatul a trecut repede la reproșuri: "Ce să facem în aceste momente când tu nu ai chef? Trebuie să plec, sau ce?"

 

Apoi a încercat să-i schimbe starea de spirit Roxanei, și i-a făcut o serie de complimente, unele destul de șocante: "Zici că ești mortăciune. Mortăciune mică. E un alint frumos, că așa ești la ora asta".

 

În cele din urmă Roxana a depășit momentul de tristețe generat de plecarea lui Țuți și a revenit, plină de pasiune, în brațele partenerului. Au urmat minute lungi de tandrețe, pe care concurenta le-a explicat ulterior: "Ne-a luat valul, ne-am sărutat. Mie mi se pare că suntem un cuplu stabil."

 

Mama lui Paul s-a amuzat serios de trecerile de la o stare la alta ale concurenților, neștiind cu exactitate subiectul disensiunilor din cuplu: "Râdeam, pentru că toată ziua au fost supărați, certați, eu nu știam de treaba asta."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest