Perneș a făcut anchetă să afle cine a votat-o pe Sabrina: „O să le fac viața un calvar!”

 

Sabrina a primit 3 voturi în cursa eliminării din Casa Mireasa, fapt care l-a revoltat pe logodnicul ei. Acesta are o bănuială cine i-a votat iubita și promite să se răzbune.

 

A fost un vot atipic de eliminareîn casa Mireasa. . În gala de sâmbătă imunitate au avut doar Yana și Anda, dar având în vedere că înainte de votare Leo, Răzvan, Perneș și Sese au vorbit codat despre Larisa și Elena, cele două au primit imunitate. Astfel, toată casa a trebuit să voteze între Giovana, Sabrina, Alina și Alisia. Sabrina a strâns 3 din cele 19 voturi din casă, drept urmare Perneș a demarat rapid o anchetă să afle cine nu-i mai vrea logodnica în competiție.

 

Perneș a spus: „Am zis că cine a votat pe Sabrina o să-i fac viața un calvar! Nu voi mai ține cont cu nimic. Dacă tu plecai, eu spărgeam totul aici. Cum, după 4 luni să fii eliminată? Mă gândeam, cum să te aduc înapoi!”

 

Sabrina a făcut o analiză succintă a posibililor „vinovați”: „Eu am zis că cine m-a votat să mă pupe-n c… Pe terasă erau doar Yana și Alina, iar Alina mi-a zis că dacă cine m-a votat este prietenă cu Alisia. Între Yana și Alisia nu era cine știe ce prietenie, dar între Elena și Alisia era, își spuneau că au câștigat nu știu ce prietenie. Mă gândesc între Elena și Adrian și Yana și Andrei, dar nu cred că doamna Mioara… Cumva la Andrei nu m-aș aștepta să facă asta”.

 

După ce a aflat de la Elena și Adrian că nu sunt făptașii, la Capricii, Perneș a spus:„Eu vreau să știu, cine a putut da în ea! Eu așa cred că Yana cu Andrei au votat-o pe Sabrina! La el mă gândesc. Nu știu Yana de ce, dar așa mă gândesc”.

 

Andrei i-a dat următoarea replică: „Eu sunt vinovat doar prin prezență. Îi dau panică doar dacă merg pe lângă el. Și când am ieșit din gală, la fel mi-a vorbit nașpa. Acest individ, jucător, care este…”

 

Se pare că Perneș e bun de anchetator, având în vedere că pe lângă Alisia, Sabrina a mai fost votată de Yana și Andrei.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest