Perneș din casa Mireasa e pe punctul de a intra într-o nouă relație: „Îmi place accentul ei de mor!”

 

Concurentul a vorbit și despre sentimentele pe care le mai are față de Sabrina, fosta lui parteneră.

 

Încă de la intrarea Yanei în casă, Perneș și-a luat în serios rolul de gazdă primitoare. Și dacă tot au spart gheața, cei doi au trecut la discuții mai serioase. Fata, originară din Republica Moldova și-a deschis sufletul în fața lui Perneș.

 

„ Îmi place să dansez pe tocuri, așa mai sexy. Eu în genere nu-mi place să stau pe un loc, sunt o persoană spontană. Eu vreau un băiat de 7 ani mai mare, că îmi plac bărbații maturi. Sunt vorbitoare de limbă rusă. În genere sunt mai mult introvertă. M-ai impresionat: ești foarte bravo”, i-a transmis Yana lui Perneș.

 

Concurentul a fost încântat: „Unde-ai fost până acum? Mie întotdeauna mi-au plăcut oamenii mai deștepți decât mine. Pentru Sabrina simt niște sentimente puternice de respect, că mi-a arătat ce sunt eu ca om. Dacă ar apărea că ai făcut videochat nu ar conta pentru mine”. Perneș, în discuții cu Valentin și Alina, a mărturisit: „Îmi place de mor accentul ei”.

 

Simona Gherghe l-a întrebat pe concurent ce sentimente îl mai încearcă față de Sabrina. „E o întrebare care nu-și are rostul. Acum am sentimente de respect, de admirație pentru ea. Pentru mine lucrurile sunt clare”, a spus Perneș.

 

Yana se simte minunat alături de concurent: „Mă simt ok în compania lui Perneș. A fost foarte ospitalier. Din cuvintele lui am înțeles că s-a terminat tot cu Sabrina. Am simțit că mă place”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest