Perneș i-a făcut o propunere șoc Sabrinei: o lună de pauză în relație!

 

S-au schimbat rolurile în cuplul Sabrina – Perneș. Acum, clujeanul cere libertate, în vreme ce concurenta nu pare dispusă să i-o acorde.

 

Dacă la petrecerea din weekend și-a respins logodnicul, preferând compania Larisei, concurenta care a și părăsit întrecerea, acum, Sabrina a rămas în casă doar cu Perneș. Clujeanul i-a făcut o propunere șoc: „Nu mai vorbesc, nu mă mai pup. Nu mai fac nimic. Când ieșim afară, tu te duci la Iași, eu la Cluj și o lună de zile avem pauză. Te duci și faci ce vrei și eu îmi văd de capul meu. Te duci în Spania, Danemarca, Austria, unde vrei tu. După o lună lună de zile dacă ni se face dor…. Ai zis că vrei să te duci la Larisa singură.

 

Sabrina nu a fost prea încântată de propunerea lui Perneș: „Tu vrei să ne căsătorim aici și să nu mai pleci tu o lună nicăieri? Eu sper că glumești și nu mai vreau să continuăm această conversație prostească. Dar nu poți să stai tu o lună fără să mă vezi! Nu sunt genul care să mă pup toată ziua, dar și când mă pup, mă pup”.

 

Cei doi au început să vorbească deschis despre căsătorie. Sabrina își dorește să depună actele, să treacă prin toate probele, până la capăt. Nu știe, în schimb, ce va spune în fața ofițerului stării civile.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest