Perneș își simte teritoriul amenințat: „Sunt nervos și pe Răzvan, stă pe capul ei!”

 

Logodnicul Sabrinei s-a arătat contrariat de timpul petrecut de Răzvan în apropierea iubitei lui.

 

Discuțiile în trei, între Sabrina, Perneș și Răzvan, au început pe marginea unei scrisori aparent banale, primită de concurentă de la fanii ei, în care logodnicul nu era menționat. Afectat că cei de acasă nu-și dau cu părerea despre cuplul lor, Perneș și-a dorit să dezbată acest subiect, lucru pe care Sabrina nu l-a considerat important. „Dacă zic ceva te enervează, dacă sunt ceva ce nu-ți convine, iar te enervezi! Zi, tu, Răzvan! Ce-i cu el?”, a spus fata. Vizibil iritat că-i neînțeles, Perneș s-a retras din conversație.

 

Răzvan a rămas: „Nu știu ce-i cu el, dar știu ce-i cu mine: n-am niciun chef! Mă gândesc ce s-a întâmplat de am ajuns în situația asta. N-a fost să fie! Larisa a fost din prima indisponibilă”. „Nici n-a fost să fie, nici n-ai avut prea multe opțiuni”, a răspuns Sabrina, iar apoi discuția a divagat, cei doi discutând minute în șir inclusiv despre pui Shanghai.

 

Perneș s-a arătat deranjat că Răzvan rămâne în preajma Sabrinei și i-a spus Larisei: „Și acum sunt nervos și pe Răzvan, stă tot acolo, stă pe capul ei. În loc să mă calmez, tot acolo stă. Că mă apucă dracii acum! Răzvan… Las-o să stea vorbească acolo. Nu e vorba de gelozie. Am înțeles că e singur, dar n-am nicio problemă cu asta. Lasă-i să vorbească, oricum îi zic. Trebuie să te simți. Ce subiecte o să se dea mâine, cică sunt gelos”.

 

Și la Capricii a susținut că nu e vorba de gelozie: „Nu e prima oară când vorbește Răzvan cu Sabrina și eu nu sunt acolo. Doar că eram supărat că a venit scrisoarea aia și el taca-taca cu Sabrina. Nu e vorba despre gelozie”.

 

Sabrina s-a arătat nemulțumită de atitudinea partenerului său: „Acum, eu ce să fac. Dacă stau prea mult cu Larisa de ce stau cu Larisa, dacă stau cu ăla, de ce stau cu ăla. Tot timpul trebuie să am grijă cu cine vorbesc. Hai atunci să stau într-un colț. Una e să fi supărat, alta e să o ducem în direcția asta”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest