Perneș l-a amenințat pe Adrian: „O să te terorizez pentru votul din gală!”

 

Pentru faptul că a votat Sabrina – Perneș drept cel mai slab cuplu de la Mireasa, Adrian a primit o serie de amenințări de la concurent.

 

Votarea din gala a fost nefavorabilă pentru cuplul Perneș - Sabrina, desemnat cel mai slab de la Mireasa. Alături de Valentin și Andrei, Adrian a votat împotriva lui Perneș, drept pentru care a avut parte de o serie de amenințări din partea acestuia.

 

„Probabil ar trebui să plec, că altfel ieși de aici terorizat. Eu dacă ies, voi ieși câștigat că ies cu Sabrina. Dacă plec, la fel, că plec cu ea. Azi am văzut adevărata față a oamenilor, a ta, a lui Vali. Eu ca om am votat foarte correct, că dacă doream să fac o alianță… Eu aș vota un cuplu care a avut probleme și a trecut cu ele.  Dacă nu ies sâmbătă, îți promit că te votez până plângi. Victimizarea care o ai tu în tine, te plângi tot timpul. Ai fi maxim de nesimțit dacă nu ai recunoaște că te-am ajutat, ți-am dat sfaturi.  Nu eu, Valentin m-a atacat. În casa asta sunt doar doi oameni cu coloană vertebrală: Leo și Sese. Eu nu mă căsătoresc aici, nu e scopul meu ăsta. N-o să reușești în viață pentru că ai un caracter murdar și parșiv”, i-a transmis Perneș lui Adrian.

 

Adrian a contra-atacat tăios: „Și celor care au votat alți concurenți, în afară de tine, nu le-ai văzut fața lor? Ce față, că mi-am spus părerea, e subiectivă. Păi vreau să mă votezi. Eu simt că discuția asta n-are un numitor comun, așa că mă retrag din discuție.  Ție ți-e teamă, d-aia faci așa. Ești mort de teamă. Dacă mă apreciai, niciodată nu mă părăseai. La început toți m-au ajutat. Tu ce fel de om ești, că stăteai pe lângă Valentin, apoi i-ai întors spatele. În viziunea mea, tu nu știi să te comporți cu o femeie”.

 

La Capricii, Adrian a justificat alegerea făcută: „Am votat Sabrina și Perneș, pentru că fiecare a vrut să renunțe unul la celălalt. Și materialele au fost clar afară, când Sabrina i-a spus că nu vrea să continue în această relație pentru că nu vede nicio cale comună. Și a mai fost și materialul când Perneș a spus aici: ori faci așa, ori faci așa”.

 

Pus să comenteze de ce nu e la fel de supărat și pe Andrei și Valentin, ceilalți băieți care i-au dat voturi nefavorabile, Perneș a spus: „Cu Andrei nu am de ce să-mi închid conturile, lui Valentin nu-i port pică. N-am așteptări din partea concurenților, poate doar din partea lui Valentin, că în momentele grele i-am fost alături. Știa luptele pe care le-am dus eu. Pe mine votul lui Valentin m-a durut”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest