Perneș, noi reproșuri către Sabrina: „De fiecare dată când prinzi ocazia dai cu relația noastră de pământ!”

 

Cei doi logodnici trec rapid de la o stare de spirit la alta. După cearta de la party-ul din weekend, acum par mai uniți ca niciodată.

 

În emisiunea de luni au fost prezentate imagini în care Sabrina și Perneș se certau din nou, motivul fiind fostul iubit al acesteia, pe care concurenta i-l descria lui Sese în termeni elogioși, spunând că avea 1.98 m înălțime, casă și tot ce își dorea ea. Constatând amândoi că au exagerat, după emisiune își cereau iertare, declarându-și iubirea. Împăcarea a fost dulce, însă Perneș mai avea câteva probleme de elucidat.

 

Perneș crede că Sabrina nu vrea să facă marele pas în casa Mireasa pentru că lumea ar crede că o face pentru bani, dar mai are câteva critici la adresa logodnicei sale: „Felul cum vorbești tu nu e ok, dar îl trec cu vederea. Nu înțeleg de ce tu de fiecare dată ții să spui că nu te măriți aici. De fiecare dată când prinzi ocazia mi se pare că dai cu relația asta de pământ.  Dacă ar veni la mine orice prieten să-mi zică să te las aș da cu el de pământ. Tu pentru mine ești soția mea deja”.

 

Sabrina îi explică în continuare de ce nu-și dorește să facă pasul decisiv în relația cu el în casa Mireasa: „Chiar ai putea să crezi sau să gândești că eu țin la tine. Mă rog, că te iubesc. M-aș simți mult mai liniștită să fac nunta afară. Așa plec și liniștită că nu ajung la divorț, făcând pasul aici. Nu neapărat că actul mă panichează, dar mă simt liniștită că nu-l am. În situația de acum nu cred că ne-ar deranja pe niciunul să mai așteptăm”.

 

Întrebat de Simona Gherghe dacă și-ar dori să se însoare cu Sabrina în casa Mireasa, Perneș evită un răspuns ferm: „Mi-aș dori să mă căsătoresc cu Sabrina. Dacă ar fi fost mai simplu parcursul nostru, dacă ne-am raporta la ceea ce simțim, am face-o aici, ne-am căsători aici. Dar ne gândim și la noi, și eu vreau să văd mai multă stabilitate afară, chiar îmi doresc lucrul ăsta. Sincer, chiar îmi doresc”.

 

Sabrina a explicat de ce a spus de fostul iubit că avea de toate, comparativ cu Perneș care nu ar avea nimic: „Specificam că trebuie să o iau cu Perneș de la un zero. Cu ce am greșit că am spus asta. Vorbesc, ce să zic? Că avem totul dacă nu avem? Sunt dură eu, de multe ori vorbesc cum mă taie capul”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest