Perneș nu e deloc sigur pe Sabrina: „Simt o răceală de câteva zile”

 

În casa Mireasa, Perneș și Sabrina se simt perfect. Cu o singură excepție: la petreceri, când cei doi se intersectează destul de rar, fapt care-l pune pe gânduri pe concurent.

 

În timpul petrecerii de sâmbătă, la un moment dat, lui Perneș i se părea că Sabrina nu este în apele ei. La început a evitat să afle ce o macină pe partenera lui direct de la sursă, având în vedere că așa a pornit și prima despărțire dintre ei, de la insistențele lui. Și a căutat să dezlege misterul de la un terț, în speță de la Larisa: Simt răceală de câteva zile. Îi simt comportamentul. Dacă e ceva ce poți să-mi spui?”

 

Cum nu a găsit răspunsul căutat la Larisa, Perneș și-a luat inima în dinți și a întrebat-o direct pe Sabrina ce are: „Vreau să dansez cu tine, pentru că simt că în unele situații…”. Fata i-a retezat-o scurt: „Dar nu avem același ritm, nu suntem pe aceeași frecvență”.

 

Sabrina a trecut apoi pe la confesoarea de serviciu, Larisa: „Dar nu dansăm în același stil. Eu dansez într-un fel, el în altul. Nu ne potrivim la dans. Mi-a zis să-l învăț să danseze. Mi se pare penibil să-l învăț acum, la 26 de ani”.

 

La Capricii, Perneș și-a explicat insistențele: „Un dans două să le facă și cu mine. Eu mă simt bine că dansează, că se simte bine. Dar din 10 ore, 10 minute să mi le acorde și mie”.  Simona Gherghe a fost simpatică, s-a ridicat de pe scaun, a ridicat mâinile în aer pentru a-i exemplifica lui Perneș cum dansează partenera lui, spre amuzamentul tuturor din casa Mireasa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest