Perneș și Sabrina și-au făcut planul în cazul în care vor părăsi casa Mireasa: „Am vorbit deja cu doamna Dana”

 

După ce au fost votați de ceilalți concurenți drept cel mai slab cuplu, cei doi logodnici sunt la mâna telespectatorilor. Sabrina și-a stabilit prioritățile în cazul în care vor părăsi prematur emisiunea.

 

Sabrina a dezvăluit că și-au făcut un mic plan pentru când vor părăsi casa Mireasa Capriciile - Iubirii, însă toate lucrurile le vor pune cap la cap abia când vor fi nevoiți să plece. „Inițial, noi așa am vorbit. Să mergem la Iași, să îmi văd și eu pisica și așa și de acolo, după o săptămână, să plecăm la Cluj. Ăsta era planul. Oricum am vorbit deja cu doamna Dana, să mă descurc să-l las la ea. Când ieșim de aici, vedem ce face, dar planul asa era”, a spus concurenta originară din Iași.

 

Sabrina a revenit apoi o nuanță mai optimistă: „Am ajuns la concluzia că nu plecăm. Cred că e mai simplu așa, oricum nu vrea să plecăm și așa am și zis după aia. Am purtat aceste discuții aiurea, pentru că nu suntem în punctul în care chiar să ne gândim la asta. Ne certăm degeaba!”.

 

Votat cel mai slab cuplu de către rivalii din casa Mireasa, cei doi îndrăgostiți au emoții că vor fi eliminați prin votul telespectatorilor. Teama că vor pleca prematur din casă i-a determinat pe cei doi să aibă o nouă discuție în contradictoriu, după ce Perneș s-a arătat supărat că logodnica sa nu-l înțelege. „Aseară am fost supărat. Contează când sunt supărat? Mă deranjează atitudinea ta, mi se pare că tratezi superficial tot ce ține de mine. Siguranța te face să fii așa? Nu contează ce zice Perneș în casa asta, că nebunul e nebun. Să crape casa Mireasa. Două lucruri m-au enervat: unu când mă deranjează lucruri și tu nu vezi câ mă deranjează. Când Andrei a întrebat la Capricii dacă ești îndrăgostită de el și nu ai avut niciun punct de vedere”, a spus concurentul.

 

În schimb, Sabrina, total detașată de ce spune iubitul ei, susține că lui Perneș îi place cearta:  „Cine vrea să se bucure cu mine se bucură. Momentan ești un om, Zi-mi de câte ori mă plâng eu de Perneș? Eu nu eram supărată cu filmul, pur și simplu doream să mănânc. Nu-mi place să iau un film de la jumate, să nu înțeleg ideea. Și pentru mine aici sunt niște lucruri noi: sunt obișnuită să mi se gătească. Ai și stilul ăsta, de mă faci să râd. Vii așa: acuma vorbim, acuma vorbim! Păi explodează Perneș! Ce voiai, să mă iau cu el în gură acolo? Nu vreau să devin Perneș 2. Ce, parcă toate certurile din casa asta au fost ca să-mi iei mie apărarea, și oricum poți să o faci și fără să jignești”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest