Petrecere în casa Mireasa cu Fly Project și Yana în prim plan!

 

A fost beach-party în casa Mireasa. Tudor de la Fly Project a întreținut atmosfera în timp ce Yana a fost vedeta serii.

 

Sâmbătă seara a avut loc o petrecere în costume de baie, iar concurenții s-au costumat ca pentru plajă pregătiți pentru cocktailuri savuroase și muzică bună. Distracția în casa Mireasa a început cu un concert susținut de Fly Project, care a detonat atmosfera.

 

După ce Tudor cu formația lui s-au retras, concurenții i-au făcut o surpiză Yanei, fata din Republica Moldova, întrucât a fost ziua ei. Andrei i-a adus tort, apoi s-au pus cântece moldovenești pe care toată lumea s-a distrat de minune, după cum a remarcat, de altfel, și Simona Gherghe: „Moldovenii sunt în majoritate în casă. De fapt suntem!”

 

Dacă în marea lor majoritate concurenții s-au simțit foarte bine la petrecere, au existat și câteva excepții: Sese, care a făcut o criză de gelozie după ce Giovana i-a zâmbit lui Valentin, fapt care l-a determinat să își bruscheze partenera și să spargă și o ușă, de nervi. Mai mult, Sese i-a reproșat Giovanei minute în șir că nu-i acordă suficientă atenție, că se comportă mai bine cu alți concurenți din casă, că el este mereu pe locul doi. Totodată și în cuplul Perneș - Sabrina au apărut mici tensiuni, generate de faptul că fata s-a distrat mai degrabă de una singură, iar partenerul ei a căutat să afle toată seara dacă aceasta ar avea o problemă cu el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest