Premieră la Mireasa, în ediţia specială din 29 noiembrie, 5 cupluri au ocazia să trăiască o iubire ca în filme, în 5 oraşe europene

 

            Premieră în cadrul reality show-ului matrimonial Mireasa, în ediţia specială difuzată chiar de ziua Antena 1, pe 29 noiembrie, de la ora 14:00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, îi va invita pe telespectatori să descopere cum motto-ului sezonului - iubirea ca-n filme – se trăieşte în 5 oraşe din Europa.

Astfel, pentru prima oară în istoria emisiunii Mireasa, telespectatorii vor putea fi alături de cuplurile lor preferate într-o călătorie care le va putea schimba viaţa. Viena, Roma, Paris, Barcelona şi Londra sunt locurile unde bărbații din casa Mireasa au pus cea mai importantă întrebare din viața lor! Răspunsurile viitoarelor mirese vor putea fi urmărite în emisiunea din 29 noiembrie, de la ora 14:00, la Antena 1. 

            Gabriela şi Valentin s-au plăcut încă de la premiera sezonului, în Turcia, însă nu s-au gândit atunci serios că vor forma un cuplu, din cauza diferenţei de vârstă dintre ei. Pe parcurs, cei doi au decis să îşi dea o şansă, în ciuda discuţiilor iscate chiar de mama lui Valentin, care a intrat în completiţie pentru a-I susţine. Marea întrebare a venit de la Valentin, chiar la Paris, în faţa Turnului Eiffel, locul despre care Gabriela a sugerat chiar în emisiune că ar fi cel mai romantic loc de pe pământ pentru un astfel de moment.

            Tot cu un mic impediment legat de vârstă şi-au început relaţia şi Miruna şi Cosmin. Dacă el, la doar 22 de ani, plănuia să urmeze o facultate, ea a intrat în competiţie foarte hotărâtă să se căsătorească şi să facă un copil cât mai repede. Deşi planul ei l-a dezarmat iniţial pe Cosmin, ulterior el a decis că Miruna este femeia alături de care vrea să trăiască întreaga viaţă şi a cerut ajutorul echipei de productie pentru a-i pune marea întrebare la Londra, în faţa Buckingham Palace, chiar în timpul schimbării gărzilor.

            Nici pentru Raluca şi Alexandru începutul relaţiei nu a fost cu dreptul. Inabordabilă la început, Alexandru s-a străduit mult ca să îi intre în graţii. Sigură pe ea şi independentă, Raluca a fost deranjată la început de firea lui boemă, însă uşor-uşor s-a lăsat cucerită de Alexandru. Primul sărut al cuplului a avut loc într-un cadru special, la finalul unei melodii pe care concurentul i-a dedicat-o chiar în casa Mireasa. Cei doi au mers într-o excursie romantică în Viena, iar după o plimbare romantică în caleaşcă, Alexandru a decis să o ceară în căsătorie în apropierea Palatului Hofburg.

            Roxana şi Paul s-au plăcut încă de la început, în ciuda reţinerii concurentei de a porni o nouă relaţie foarte repede, din cauza suferinţelor din trecut. După nu mai puţin de trei despărţiri, ultima dintre ele chiar înainte ca Roxana să fie eliminată din competiţie, la decizia publicului, aceasta i-a mărturisit că de fapt îl iubeşte foarte mult şi că îl va aştepta afară până la finalul competiţiei. Nu a fost nevoie, căci a revenit în casa Mireasa şi şi-au consolidat relaţia. Cererea în căsătorie, în cazul lor, a avut loc la Roma, la Colosseum.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest