Prima cerere în căsătorie la Mireasa! Perneș a spart gheața într-un décor de poveste!

 

Surpriza gândită și pregătită de Perneș a dat rezultatul mult așteptat: a auzit din partea Sabrinei marele „DA”.

 

Perneș a adunat toate ingredientele romantice posibile pentru a-și convinge partenera că el este bărbatul visurilor ei. A venit la întâlnire precum prințul din poveste, călare pe un cal alb, a pregătit un décor de basm, cu cântece de harpă și o masă așezată într-o poieniță. De sub care a scos un buchet cu 237 de flori. A îngenuncheat în fața iubitei care se dădea în leagăn pentru a pune întrebarea: Esti femeia pe care mi-o doresc. Esti femeia cu care vreau sa fiu toata viata. Nu plange, ca plang si eu!. Esti femeia care ma face ferict. Te iubesc din tot sufletul meu. Vrei să fii soţia mea?”

 

Sabrina a fost impresionată pe tot parcursul întâlnirii puse în scenă de partenerul ei: „Vai, ce căluț! Aia e o harpă, cât de tare! Știi ce mă panichează, descălecatul. Trandafiri?”, totul culminând cu răspunsul la marea întrebare: „Daaa! Mamă, te mănânc. Doamne, cum îmi bate inima”.

 

În platoul emisiunii, Sabrina a spus: „Am bănuit. Am crezut că na, calul era din film, se lega de treaba cu acțiunea caritabilă pentru animăluțe, task-ul pe care-l câștigasem. L-am văzut că era emoționat, ceva ceva urma, dar nu m-am gândit la asta. Nu se punea problema să refuz, nici acum, nici peste două luni. Mă gândeam că o să fie mai încolo, că nu vom fi primul cuplu care face chestia asta. Eu îmi imaginam să fie mult mai simplu decât ce a făcut Perneș”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest