Primele neînțelegeri între Leo și Anda: ”Ai făcut deja două lucruri foarte grave”

 

Fostul iubit al Norei are o grămadă de reproșuri la adresa Andei. De la ce a pornit conflictul dintre cei doi.

Leo este extrem de supărat, dar inițial nu spune cine este vinovat pentru starea pe care i-a creat-o. Anda și doamna Dana încearcă să afle motivul supărării concurentului, dar acesta nu se lasă împăcat sub nicio formă: „Nu m-a deranjat nimic. Nu vreau să vorbesc. Chestia asta nu se discută. Când o să am chef o să spun. O să-ți explic eu cumva. Lasă-mă, nu mai am chef”.

 

Anda și doamna Dana caută răspunsul, după ce Leo îi declarase partenerei ei că ar cere-o de soție după o săptămână de relație, iar aceasta i-a spus că e mult prea devreme. „Intervine relația noastră care acum se clădește, iar el mă lasă în pauză de noi doi. Nu-l cunosc. Eu știu ce simt, dar chiar să fie adevărat. Nici eu nu pot să fiu perfectă”, i-a transmis Anda potențialei soacre.

 

Leo a explicat într-un testimonial ce-l frământă: „Ieri am încercat să mă despart, nu mi-a ieșit și mă bucur. A doua zi după ce am venit de la mare, eram în bucătărie. Eram puțin frustrat, că văzusem marea. Apoi am ajuns într-un subiect, cu căsătorie, sau ceva de genul ăsta. Eu am deschis subiectul. I-am zis că vreau să o cer, după ce am cunoscut-o. Și ea a zis că nu ar fi posibil. Nu știu, a fost chestie d-asta, că am simțit că nu are încredere în sentimentele mele. Mi-a picat un pic aiurea. Adică, nu știu, cumva a fost… eu ca persoană nu știu să-mi exprim sentimentele”.

 

Cum nici doamna Dana nu are răspunsuri referitoare la starea propriului copil, Anda caută să afle direct de la sursă cauzele nemulțumirilor lui Leo: „Sunt aici să te cunosc, pentru că îmi doresc să fiu cu tine. Vreau să te cunosc. Nu am arătat nimănui în viața mea ce ți-am arătat ție”.

 

Leo s-a arătat revoltat pe atitudinea partenerei din ultima săptămână: „Ce ai arătat, dezinters și nepăsare. Ai pus la îndoială sentimentele mele. Vreau să fiu singur toată viața. Stau să vă modelez pe toți să vă găsiți fericirea și eu să-mi trăiesc nefericirea. Ai făcut deja două lucruri foarte grave, pe care le-am avut deja în alte relații. Îți aduci aminte care a fost ultima relație care m-a acuzat de teatru? Altă chestie, îți aduci aminte de ce ți-am povestit de ultima mea relație de trei ani. De ce m-am despărțit? Când îmi era cel mai rău fosta mea alegea să stea departe. Ai făcut același lucru. De ce se pune presiunea asta? Dacă o fată e supărată… se face totul să iese din starea aia. Dar când e vorba de băieți.. ne pi… pe ei. Sunt niște sentimente care s-au dus sub zero. Mi-ai readus niște sentimente groaznice. Nu suport vrăjeala asta ieftină. Cu ce poți să garantezi tu… ce faci tu ca să-mi dovedești lucru ăsta?”

 

Anda a ripostat, încercând fizic cumva, în cele din urmă, să-și înduplece cucerirea: „Ți-am spus că eu nu m-am jucat. Că nu e ok situația, că vreau explicații de la tine. Tu la prima chestie renunți la mine? Leo se enervează și se ridică și pleacă… Dacă vreau eu te bălesc…”

 

La Capricii, Leo a spus: „Aveam așteptări mult mai mari de la ea. În momentele în care mie mi-e greu… Vizita Norei doar mi-a clarificat lucrurile. Asta e și problema, că nu-mi doresc să am ce aveam acolo”. Anda a bătut în retragere și și-a asumat parte din vină: „Eu am înțeles ce dorea. Problema a fost că m-am încăpățânat, pentru că mă tot trimitea și m-am săturat să mă trimită”.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest