Primul loc în care a fost doamna Dana după eliminarea de la Mireasa! / FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Mama lui Leo a ieșit dezamăgită din competiție, ea nu a ascuns faptul că și-ar fi dorit ca fiul ei împreună cu Anda să prindă finala și, cine putea ști, chiar marele premiu!

 

Cu două săptămâni înainte de încheierea reality-show-ului matrimonial Mireasa Capriciile Iubirii, cuplul format din Leo și Anda a fost votat covârșitor pentru eliminare, cu aproape 80% din voturile publicului. Cei doi au cerut parcă obsesiv susținătorilor în săptămâna delicată să-i voteze pentru eliminarea din casa Mireasa. Cât i-au ascultat fanii proprii, cine știe, cert este că suporterii celorlalte cupluri din casă s-au conformat și i-au votat, pentru că plecarea lor echivalează cu mai multe șanse pentru favoriți să ridice marele premiu.

 

Doamna Dana putea să rămână în casa Mireasa, ca mama de împreumut pentru Răzvan. Mama lui Leo a driblat această ofertă primită din partea organizatorilor concursului, spunând că atât timp cât concurentul din Ploiești nu are parteneră și nu are șanse la premiu nu are niciun sens să rămână cu el în casă.

 

Vizibil supărată că Leo și Anda nu au mai rezistat încă două săptămâni în casa Mireasa, fiind eliminați prematur din întrecere, fix în buza finalei, doamna Dana a considerat oportun ca după 5 luni de stat în întrecere să meargă direct la un salon de înfrumusețare. Destinația doamnei Dana a fost divulgată de fata ei, sora lui Leo fiind cea care a publicat o poză cu mama ei pe scaunul de la salon. Doar aceea fotografie a fost făcută publică cu doamna Dana, încă de pe data de 2 iulie, când au părăsit emisiunea, semn că nu au de gând să stea prea curând de vorbă cu susținătorii și vor să profite de faptul că s-au regăsit cu toți cei dragi.

 

Doaman Dana a atras constant atenția publicului de la Mireasa - Capriciile Iubirii, mai ales atunci când Nora forma un cuplu cu fiul ei, Leo, iar ea era total împotriva acestui lucru, astfel că nu este de mirare că cei doi au ajuns la sfârșit. Ea s-a implicat și în relația băiatului cu Anda, fiind prima care i-a oferit un inel potențialei nurori.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest