Primul sărut între Aron și Elena! „Te-am căutat în fiecare colț, în toată casa”

 

Cei doi sunt la începutul unei povești de iubire, dar niciunul nu vrea să se grăbească așa că atunci când au fost întrebați de Simona Gherghe dacă formează un cuplu ambii au negat cu vehemență.

 

Departe de ceilalți, Aron și Elena se bucură de razele soarelui și unul de compania celuilalt. Concurentul se întreabă daca poate avea sentimente pentru Elena. La rândul ei, aceasta își învinge timiditatea în fața lui Aron și îi arată acestuia afecțiune!

 

„Mă întreb dacă e atracție fizică, atașament, sau de sentiment. Și până în momentul de față, sentiment nu există. Și mă gândesc dacă pe viitor voi putea pune sentimente. Mă frământă, văd că ești o persoană deschisă și totuși, încă nu pot să pun sentimente. Pe mine mă frustrează chestia asta. Eu pun suflet destul de repede. În prezența ta mă simt bine. Vai, ce mi-aș dori să-mi deschis sufletul. Eu chiar nu-mi imaginam că ești o astfel de persoană”, a filozofat Aron.

 

Elena a căutat să-i ofere câteva răspunsuri: „E normal, ne știm abia de două săptămâni. Dacă puneai repede suflet, îmi punema eu întrebări. Te-am căutat în fiecare colț, în toată casa. Nu mă grăbesc nicăieri. E o chimie între noi, abia aștept să te văd, să petrec timp cu tine”.

 

La început din joacă, Aron i-a furat primele săruturi fetei. Apoi, cei doi au fost surpinși într-un moment de tandrețe. Se formează al patrulea cuplu în casa Mireasa – Caprinciile iubirii? Încă nu, susțin cei doi: „Nu dorim să punem un statut. Nu vrem să punem o etichetă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest