Probleme în cuplul Valentin - Alina: „Mă tratezi cu indiferență!”

 

Valentin se simte în ultima vreme ocolit de Alina și a avut o reacție nervoasă la adresa partenerei sale.

 

Când nu sunt probleme ți le creezi. Alina și Valentin din casa Mireasa sunt campioni la acest sport. Faptul că Alina a trecut pe lângă el fără a-l băga în seamă a reprezentat intriga care a declanșat conflictul. Concurentul a simțit că partenera îl tratează cu indiferență și de aici o întreagă polemică, încheiată cu o înjurătură din partea lui Valentin.  

 

Valentin s-a arătat nemulțumit de modul în care-l tratează iubita lui: "Ce faci, iar treci pe lângă mine ca pe lângă un... Vrei să-ți repet din nou că mi se pare că mă tratezi... Acum ai intrat, nici nu m-ai băgat în seama și acum plecai fără să mă bagi în seama. Mie mi se pare că îți bați joc de mine. Nu îmi place că treci așa pe lângă mine. Ce vrei să fac, să alerg după tine prin casă? Mi se pare că tu cauți motive, vreau să îmi spui ce ai de gând? Pe mine nu mă tratezi cu indiferență. Mai du-te… ce vrei să stau să mă rog de tine…”

 

Alina i-a transmis: „Problema nu a apărut acum, ci este de mult. De ce mă cerți? Că am ieșit afară și că am intrat înăuntru apoi?  Spune-mi care este problema? Erai afară cu băieții, discutai! Ce doreai să fac, să mă opresc la tine? Cum te tratez? Că nu m-am oprit la tine?. Sunt momente și momente, în unele mă opresc la tine, în altele nu. Vrei să facem o discuție acum, ca apoi să apară mâine. Nu te tratez ca ultimul fraier. Faci o discuție aiurea, avem o zi în care nu ne certăm și tu începi…”

 

În platoul Capriciilor, Alina a spus: „Seara nu a fost nimic. Mi se părea o discuție care nu-și avea rostul, era într-o discuție cu băieții. Nu a fost nimic”. Valentin a încercat să găsească o explicație la ieșirea lui: „Nu știu care e problema, dar încerc să asimilez. M-am supărat că a trecut pe lângă mine și nu m-a băgat în seamă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest