Problemele în cuplul Alina și Valentin continuă: „Hai să terminăm! La revedere, ești o concurentă!”

 

Alina și Valentin și-au transmis unul altuia dorința de a pune punct relației. De la ce a pornit scandalul și ce a determinat atitudinea celor doi.

 

Alina și Valentin se pare că au uitat de atmosfera de sărbătoare cu care au început weekendul, căci aveau să-l continue destul de zbuciumați. Furtuna se anunța încă de la petrecere, asta din cauză că discuția lor devenea tensionată de la o secundă la alta. Cearta celor doi pare să fi pornit fără niciun motiv major. De la discuții banale cei doi ajung să vorbească despre despărțire.

 

V: În loc să stai cu mine să mă înțelegi… nu mă ajuți deloc. Cât timp cu tine suntem bine, pot să dărâm o țară întreagă.

A: De la ce am ajuns noi la un asemenea subiect? PE tine te interesează să afli ceva acum. Ai făcut ca o altă sâmbătă în care a mers totul perfect, ai luat puțin… Ce vrei de la mine? Să mă înțelegi? Poate sunt om și mai pic pe gânduri! Păi pică pe gânduri!

V: Te potolești, Alina?

A: Cu ce! Cu atitudinea? Dacă vrei ceartă-te cu oricine, nu cu mine! Mie nu mi se pare că vorbești calm. Ai vrut să pleci, poți să pleci! Mai lasă-mă în pace. Ce ți se pare că fac: hai să-ți fac unghia, să-ți fac ceva drăguș și ce…

V:  Tot eu vin la tine, tot eu pic vinovat. Da ce, sunt fraier? Am venit aici, spune-mi care e problema! Pentru mine s-a terminat, spune-mi care e problema?

A: Deci tu ai venit la mine să-mi zici că ai terminat și acum mă întrebi care e problema?

V: Tu ce vrei de fapt? Tu crezi că mai pot înghiți vrăjelile astea cu care ești antrenată. Vin la tine, îmi dai cu sictir. Mă întorc înapoi, iar îmi dai cu sictir. Să ne certăm, ai impresia că asta e ceartă?

A: A, deci gata s-a terminat?

V: Păi ce ai impresia că te joci cu mine bambilici? Eu sunt omul care te îndrăgește, care te iubește, care vrea ceva de la tine. Ai impresia că așa construiești tu. Ce crezi că sunt eu, cățeluș. Pe cine tratezi tu așa? Cine sunt eu?

A: Până acum 5 minute erai iubitul meu, acum ești un alt concurent din casa Mireasa.

V: Păi eu sunt pentru tine un concurent.

A: Păi dacă tu ai zis că ai terminat, ce ești?

V: Păi atunci hai să terminăm! Eu am zis că s-a terminat discuția, tu ai ales că s-a terminat relația. La revedere, ești o concurentă.

 

Practic, Valentin a fost suspicios când Alina a pierdut tema discuției și a părut absentă. La Capricii, concurenta a fost un pic misterioasă: „Nu vreau să zic nimic, mai pic pe gânduri uneori, dar nu să-l afecteze pe el. Când o să simt o să zic… am să-i spun”. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest