Provocarea sărutului a dus la certuri între cuplurile din casa Mireasa: „Descalificați toți patru sau mergeți la date toți patru…”

 

A fost maraton de săruturi în casa Mireasa! Ce cuplu a rezistat 5 ore și a câștigat și de ce i-a fost contestată victoria.

 

 

La început de weekend a fost momentul unei întreceri de conexiune și anduranță, provocarea sărutului! La final Alina și Valentin au câștigat, însă Leo a avut mai multe nemulțumiri. Ce le-a reproșat acesta celor doi câștigători ai întrecerii, dar și care a fost la finalul decizia staff-ului tehnic.

 

Cinci cupluri au participat la task-ul sărutului, fără să știe care este premiul pentru care luptă. Sabrina a cedat prima, apoi Yana și Andrei au abandonat bătălia săruturilor, concurentul fiind totuși încântat: „Mi-a plăcut de tine, ești o luptătoare”. Sese, mereu aplecat asupra Giovanei, nu a mai putut continua, invocând dureri de spate. Concurenta i-a replicat: „Dacă dă o noapte, chiar mă oftic!”

 

Doar două cupluri au rezistat unui maraton de cinci ore: Leo și Anda vs. Valentin și Alina. În cele din urmă, Leo a cedat și a fost vizibil iritat, acuzându-i pe partenerii de competiție că au trișat: „Ați lăsat mâinile sus și jos de 100 de ori. Nă vă mișcați, ei se mișcă de 100 de ori. Da-o naiba de treabă! A fost regula să nu ne mișcăm. Voi ați fost poziționați așa, apoi v-ați mișcat. Noi ne-am mișcat brațele, voi corpurile”.

 

Simona Gherghe i-a pus pe concurenți să aleagă: „Ori descalificați toți patru sau mergeți la date toți patru. Se merge la conac, iar seara se încheie cu un film romantic”. După maratonul de sărutări, firesc, cei patru finaliști au ales date-ul, îngropând securea războiului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest