Raluca de la Mireasa, transformare radicală: „Este meritul emisiunii și meritul lui Alex”

 

Concurenta este pe punctul de a-și întemeia o familie cu alesul inimii ei, găsit în casa Mireasa.

 

Raluca a intrat sceptică în casa Mireasa, arătând o mare neîncredere în privința bărbaților. Chiar și la începutul relației cu Alex a părut introvertită, fără a-i oferi acestuia portițe pentru a o cunoaște. Treptat însă, concurenta s-a schimbat, părând că s-a îndrăgostit. De la firea rece pe care a arătat-o la început, acum Raluca dovedește că a fost cucerită de Alex, băiatul care a cerut-o în căsătorie. Și își dorește să întemeieze o familie cu acesta, potrivit propriilor spuse.

 

„Am ajuns la sirop, pentru că sunt genul de om care înainte să mă arunc, să mă îndrăgostesc sau să iubesc cu adevărat, analizez omul și încerc să-l cunosc, nu știu, până devin sigur de ceea ca urmează să fac”, a spus concurenta.

 

Tânăra a mai precizat că schimbarea ei radicală se datorează emisiunii, dar în special lui Alex, băiatul care a avut răbdare cu ea și, în cele din urmă a reușit să o cucerească: „Nu știu, dar pentru mine e un moment unic, special și asta simt. La început ați cunoscut o Ralu care nu iubea, care era sceptică și nu avea încredere în bărbați. Acum vedeți o Raluca care iubește și care își face o familie. Mi se pare absolut normal! Este meritul emisiunii și meritul lui Alex pentru schimbarea mea”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest