Raluca s-a săturat de critici și a izbucnit la Mireasa: ”E al meu, nu l-ai luat tu! Cum îți permiți?”

 

Discuțiile dintre Adina și Roxana care o au ca subiect pe Raluca au atins limita, iar concurenta a izbucnit, mai ales după ce fetele l-au adus în discuție și pe Alex, iubitul ei.

 

Frecvent, Adina și Roxana discută cu predilecție subiectul Raluca. Fata nu a mai putut răbda și a izbucnit. A spus că pe Adina o înțelege pentru că nu are partener și se plictisește în casă, dar are un mare semn de întrebare în privința Roxanei, care, sugerează concurenta, ar trebui să fie preocupată de planuri de nuntă alături de partenerul ei.

 

„Eu nu știu care este scopul lor, dar este clar că le doare ceva. Pe Adina o înțeleg, chiar și ea a spus că ele discută de plictiseală. Oricum, părerea mea este că e genul de persoană care se hrănește cu intrigi și cu nefericirea altora, dar pe Roxana chiar nu o înțeleg, pentru că mai avem trei săptămâni, avem dansul mirilor, sunt atâtea momente frumoase, sunt atâtea momente chiar grave, unde părinții poate n-ar fi de acord cu relația ta, nu că nu vrea X, că nu-i place lui Y”, a declarat Raluca la Mireasa – Capriciile Iubirii.

 

Printre lacrimi, concurenta a mai spus: „Sunt atâtea telenovele și atâtea drame aici, încât nu ne putem focusa pe ce avem noi cu adevărat important. Părerea lor oricum o ascultăm, pentru că suntem la doi metri distanță când vorbesc de noi, adică nu e ca și cum este o bârfă. Pur și simplu nu mă interesează părerea lor, dar toate au o limită. Ascult același lucru de două săptămâni, adică toate au o limită”.

 

Raluca a fost foarte deranjată de faptul că în discuția lor, cele două concurente i-au adus și critici lui Alex. Iubita acestuia își imaginează că va avea copii cu el, iar aceștia vor vedea peste ani pe Youtube emisiunea în care prezumtivul tată al lor este criticat de Adina și Roxana: „Eu acum iubesc, vreau să mă căsătoresc, vor vedea copiii mei imagini pe YouTube când Adina mi-l face, într-o emisiune care e urmărită de atât de mulți oameni, că în colanți e nu știu cum. Ok! E al meu, nu l-ai luat tu, adică e partenerul meu, cum îți permiți?”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest