Raluca și Alex de la Mireasa iau în calcul varianta plecării din România: ”Mi-ar plăcea să ne bucurăm de viață, am familia acolo”

 

Relația dintre Alex și Raluca avansează de la o zi la alta. Cei doi își văd viitorul împreună, dar nu neapărat în țară. Unde și-ar dori să-și trăiască viața cei doi.

 

Raluca pare că domină relația cu Alex, băiatul arătând în orice moment că este super-îndrăgostit de concurentă. Cei doi își fac planuri de viitor împreună, relația părând din ce în ce mai sudată de la o zi la alta. Concurenții au avut și o discuție cu privire la viitorul lor după ce vor părăsi competiția.

 

Cum Raluca a trăit o bună perioadă în Anglia, aceasta ia în calcul o nouă plecare, de această dacă împreună cu partenerul său. Inițial, Alex nu s-a arătat prea încântat de variantă, dar concurenta i-a oferit o serie de argumente în această direcție. În primul rând faptul că dorește să-și trăiască din plin viața, iar opțiunile pe care le-ar avea în Anglia nu suportă grad de comparație cu cele de pe meleagurile mioritice în optica fetei.

 

„Mi-ar plăcea să ne și bucurăm de viață, am familia acolo, îl am pe fratele meu. Crezi că m-aș fi dus de drag, dacă nu aș fi considerat că am avantaje din toate punctele de vedere? Dacă nu vrei să ai un program de la 9 la 5, fără facultate nu ai cum”, a povestit Raluca

 

Chiar dacă inițial nu s-a arătat dornic de o mutare în Marea Britanie, în cele din urmă și Alex a admis că ar fi o variantă în cazul în care cei doi nu-și împlinesc visele în România în următoarele 6 luni. „Ne-am hotărât să rămânem în România, într-o relație, deciziile nu le iau singur și dacă în șase luni nu ne ies lucrurile așa cum ne dorim, luăm în considerare Anglia pentru că amândoi suntem obișnuiți acolo, am muncit acolo”, a spus Alex.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest