Raluca și Alex, role play în casa Mireasa: „Poate așa conștientizez greșelile pe care le fac”

 

Cei doi concurenți care se află într-o cunoaștere au făcut schimb de roluri în casa Mireasa. Cum s-au simțit în pielea celuilalt.

 

Sunt zile bune de când Alex îi dă târcoale Ralucăi, iar la date-ul avut, acesta i-a declarat nonșalant că s-a îndrăgostit de ea: Ți-am spus că m-am îndrăgostit. Și sunt o persoană mai rece la început, d-asta mă surprinde că m-am îndrăgostit așa repede. De multe ori am emoții lângă tine, probabil că te plac mult și de-asta. Voi avea emoții și după 3-4 ani de relații, dar vor fi constructive”.

 

Raluca este circumspectă, mai ales că vrea să vadă prin fapte și nu la nivel declarativ: „Am nevoie de timp, trebuie să cunosc persoana. Doar dacă simt mă voi deschide mai mult. Declarația lui Alex că s-a îndrăgostit de mine mă face să mă simt flatată, dar toate sentimentele declarate atât de ușor mă fac să fiu și mai sceptică. Apreciez modul în care Alex se străduiește, îmi place asta”.

 

Concurenta i-a propus un soi de joc pretendentului, un fel de schimb de personalități. Să spună cum s-ar simți în pielea ei: ”Aș vrea să știu și eu cum e să fii Raluca, poate așa conștientizez greșelile pe care le fac. Mi-ar plăcea să văd și eu cum e să fii cu Raluca într-o zi”.

 

Îndrăgostit de concurentă, Alex a îmbrățișat propunerea: ”Să știi că-mi place rolul ăsta. Am ajuns la concluzia că, de fapt, eu eram într-o relație cu ea, și ea nu, având în vedere că suntem într-o cunoaștere. Mi-a plăcut foarte mult rolul ăsta”.

 

Raluca a spus că acest schimb de roluri a ajutat-o enorm: ”Eu am simțit că după emisiunea de aseară chiar am fost înțeleasă. Nu știam cum să îi explic lui Alex că pentru mine, cunoașterea nu înseamnă o relație. Mă simțeam presată de toată situația și nu știam să gestionez. Chiar ne-a ajutat emisiunea de aseară. Eu vreau să îl cunosc pe Alex, vreau să știu ce caracter are, că altfel, ca poză, ne potrivim. Mă văd picantă. Chiar e obositor să fii Alex pentru că Raluca e foarte complicate”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest