Raluca și-a făcut planul cu Alex, fetele au trecut pe locul doi: ”De atunci ne-am îndepărtat”

 

De când s-au deschis ușile, Raluca îi acordă mult mai mult timp iubitului ei cu care are gânduri serioase. Care este planul concurentei.

 

În ultima perioadă, Raluca s-a îndepărtat de prietenele din casa Mireasa. La început a fost distanțarea de Adina și Roxana, cele două colege de emisiune care l-au vorbit de rău pe partenerul concurentei. Acum, Raluca i-a explicat franc și Denisei de unde s-a creat prăpastia în relația dintre ele două. Iubita lui Alex susține că un rol important l-a avut și Viorel, partenerul Denisei.  

 

”Mi-ai spus că m-am distanțat. Totul a pornit de la Viorel. Ai motivele tale pentru care să crezi asta, dacă am stat și am râs și glumit. Tu ești bună și o gospodină bună, dar ne-am îndepărtat. Acum fiecare ne vedem de cuplul lui, mai ales că s-au deschis și ușile, nu mai ai chef de asta. Înainte ai stat și ai ascultat, nu ai venit să mă întrebi ceva, de atunci m-am îndepărtat. Cu toate că ne-am înțeles bine între cupluri și povesteam, eu am zis că nu vreau să mă implic într-o discuție”, a spus Raluca.

 

Concurenta are planuri și gânduri serioase cu Alex, cu care își dorește să emigreze în Anglia, pentru o viață mult mai bună față de cea care se prefigurează în România. Raluca a mai spus în cadrul ultimei ediții a emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii: „Mi-ar plăcea să ne și bucurăm de viață, am familia acolo, îl am pe fratele meu. Crezi că m-aș fi dus de drag, dacă nu aș fi considerat că am avantaje din toate punctele de vedere? Dacă nu vrei să ai un program de la 9 la 5, fără facultate nu ai cum”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest