Război total între Valentin și Perneș: „Vrei să mă iei acasă, Sabrina?”

 

De la un subiect aparent banal, anume dialectal moldovenesc, discuțiile au degenerat în casa Mireasa, ajungându-se la un conflict în toată regula între Perneș și Valentin. Băieții și-au aruncat vorbe grele.

 

Doamna Dana, Sabrina și Anda au discutat despre accentul moldovenesc, făcând referiri la Alina. În fapt, întrebarea Andei: „de când vorbește Alina moldovenește?” a fost intriga care a generat conflictul. Doamna Dana a spus că nu suportă moldovenii, din cauza unei întrebări din trecut, în vreme ce Sabrina a declarat că, deși provine din regiune, fiind din Iași, nu înghite deloc accentul moldovenesc.

 

În casă s-au creat două tabere în jurul cuplurilor Sabrina Perneș și Alina Valentin, fiind o serie de înțepături între beligeranți. Perneș i-a transmis Sabrinei: „Ascultă-mă! Reputația mea de bărbat e foarte important! Și atunci când se aduce atingere iubitei mele, nu pot sta. Să te jignească altul?” Sabrina a spus: „Nu m-ai înjurat niciodată, iar pentru mine contează foarte mult. Eu nu vreau să dau curs unor astfel de chestii, că asta se caută. Toate lucrurile se iau personal aici, vai m-ai lovit aici în inimă”.

 

Ajunși în fața Simonei Gherghe, concurenții au căutat să-și argumenteze declarațiile, deși a devenit clar că pretexul a fost reprezentat de conflictul mocnit dintre cele două cupluri. Sabrina a spus: „Am spus că nu-mi place accenul, nu că nu-mi plac oamenii”.

 

Reacția lui Valentin a fost rapidă: „Vrei să mă iei acasă, Sarbrina? Am întrebat-o și eu. Pot să spun ce vreau eu. Nu înțeleg ce faci. Dacă despre mine se vorbește, dacă despre Alina se vorbește, cum poți să-mi spui tu mie că nu e legat de noi”. Contrat rapid de Perneș: „Nu te mai adresa ei. Nu era despre voi! Dar poate să vorbească despre ce vrea ea. Te rog frumos să nu te mai adresezi iubitei mele. El se adresează iubitei mele!”

 

Simona Gherghe a dorit să le dea un sfat concurenților: „Nu era o simplă discuție, era o discuție malițioasă despre un anumit dialect. Remarcile acelea, felul în care ați spus-o nu au fost drăguțe, dar întotdeauna trebuie să vă gândiți că există anumite aspecte cu care trebuie să fim atenți: la etnii, la dialecte. Dacă nu ați avut experiențe plăcute cu niște moldoveni, nu înseamnă că toți moldovenii sunt așa. Când spui ca graiul moldovenesc e oribil… Luați-o cum vreți, eu doar v-am atras atenția. Trebuie să fim atenți când e vorba de etnii, de minorități sexuale. Asta e singura mea remarcă, să nu jigniți oamenii de acasă și pe voi între voi”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest