Răzvan a ieșit la întâlnire cu Larisa: „Plus cu minus se atrag”

 

Cei doi au făcut primii pași spre cunoaștere, înțelegându-se foarte bine la date. Prima încercare la care l-a supus Larisa pe noul concurent.

 

Răzvan a ales-o pe Larisa ca parteneră pentru date-ul de la Grădina Zoologică. Și a explicat și motivele: Este o zi superbă, ea este o față super interesantă, de gașcă.  Aspectul fizic contează foarte mult și trebuie să descoperi și ce are persoană respectica, pentru că frumusețea este trecătoare... Tu ești un pic mai agitată, asta mi-a plăcut la ține. Și râsul tău este molipsitor. Plus cu minus se atrag Dacă mă cunosc bine cu o persoană, chiar și în două luni, pot face pasul cel mare. Sunt capabil să fac compromisuri pentru persoana de lângă mine".

 

În cadrul tetimonialului, Larisa a spus: „Mă gândeam că mă alege ori pe mine, ori pe Yana. Ea era concurența mea în casă. Există o atracție fizică între noi, și trebuie să-l mai cunosc. În momentul ăsta dacă ar trebui să aleg între Zoo și Răzvan îl aleg pe Răzvan. În momentul ăsta îmi doresc încă să plec acasă, dar dacă voi rămâne voi căuta să-l cunosc mai bine pe Răzvan. Îmi doresc să aflu mai multe despre el, să vedem dacă există o chimie între noi”

 

Concurenta a dat de înțeles că oricât de mult ar avansa o relație, ea nu ar renunța vreodată la viața sa din Spania: „Sunt multe chestii care le caut la un bărbat. Să fie mai liniștit decât mine. Doamne, ce mă bucur că m-ai adus la date. Ar fi prima oară când aș începe o relație cu un băiat mai mic decât mine, n-ar fi o probleme. Gândește-te că eu am viața mea în Spania, tu ai aici. Eu nu am de gând să las Spania pentru a mă întoarce în România. În primul rând nu știu ce aș face aici. Dacă m-aș îndrăgosti n-aș renunța la viața mea din Spania. Dacă tu vei face câțiva pași, iar eu nu voi simți la fel, îți voi spune”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest