Răzvan, noul concurent în casa Mireasa!

 

Inimioara are deja gânduri mari cu el! Ce spun celelalte fete singure despre băiatul care a intrat în competiție.

 

Răzvan are 25 de ani, este din Ploiești și este noul concurent din competiție: „Am venit să cunosc fetele și să încerc o relație cu cele care nu au un cuplu... Sunt singur la părinți, sunt mai apropiat de mama. Tata a fost un pic mai sever. Relația dintre părinții mei a fost foarte bună, nu am văzut certuri, bătăi. Căsătoria este un lucru foarte serios pentru mine. Am avut trei relații, care s-au încheiat amiabil. Prima relație a fost în liceu, a durat cam șase luni, eram într-a noua, ea era într-a 12-a. Nu pot să spun că îmi plac femeile mai în vârstă, dare le sunt atrase de mine. A doua relație a fost în clasa a XII-a, a durat tot cam 6 luni, ne-am despărțit amiabil, pentru că urma facultatea. Urma să plece la Cluj, eu rămâneam în Ploiești. A treia relație a durat un an și jumătate și m-a făcut să sufăr cel mai tare pentru că a fost cea mai lungă, au fost mai multe sentimente. ".

 

El a continuat să se prezinte, spunând și ce preferințe are în privința sexului opus: „Programul meu începe la 5, lucrez 16 ore pe zi. Lucrez și cu copiii, mă iubesc. Îmi doresc o persoană înțelegătoare, care să înțeleagă că sunt sportiv de performanță, care are un program organizat. Sunt o persoană foarte ambițiosă, directă, sinceră și îmi place ca persoana de lângă mine să aibă aceleași calități. N-am înșelat pe nimeni până acum și îmi păstrez principiile. Așteptările mele de la mine ar fi să fie devotată și independentă. Sub aspect fizic: trebuie să fie brunetă. Nu m-ar deranja dacă ar avea silicoane, botox, dar prefer o femeie simplă. M-ar deranja dacă persoana cu care aș fi a fost căsătorită anterior. La Mireasa sunt destul de multe fete drăguțe. Dacă îmi va plăcea o fată din cuplu nu mă voi băga sută la sută”.

 

Reacțiile fetelor din casa Mireasa au fost apreciative. „ Da, e frumos”, a spus Ina.

Larisa a fost contrariată de programul de lucru: „Rămâne de văzut. 16 ore de muncă sunt prea multe”. Elena, care este curtată de Adrian, și-a dat cu părerea: „Este un bărbat foarte frumos, îl felicit pentru munca lui”. Inimioara a spus: „Da, are ochi frumoși”, „E un băiat interesant”, a completat Yana. 

 

După apariția noului concurent din casa Mireasa, și având în vedere reacția Inimioarei, dispusă să intre în cunoaștere cu acesta, Adrian a avut o reacție virulent, într-o discuție cu Perneș. Concurentul a lăsat să se înțeleagă că intrarea în casă a Inimioarei pentru el a fost doar un pretext, ea dorindu-și doar revenirea în concurs.

 

Perneș a ținut partea fetei: „El nu a fost corect cu ea. Și i-a zis adevărul. Și acum tu te superi că a ridicat mâna? Nu trebuia tu să faci lucruri. O pui pe ea ca și cum, vai Doamne ți s-a confirmat ție ce? Pe mine deja mă enervează lucrurile astea".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest