Răzvan, noul confident al Sabrinei! Reacția lui Perneș: „Termină cu subiectul ăsta, nu mai pune întrebări!”

 

Tot mai mulți concurenți din casa Mireasa, de voie, de nevoie, trebuie să asculte zbuciumul din cuplul format de Perneș și Sabrina.

 

Perneș și Sabrina au avut din nou un „meci” în casa Mireasa, totul culminând cu propunerea băiatului de a o lua pe drumuri separate. „De ce ai venit lângă mine dacă ți-am zis că vreau să stau singură?”, a fost întrebarea care l-a declanșat pe concurent: „Dacă vrei să stai singură, dragă mea, despartă-te de mine și stai cât vrei tu... Nu îmi mai…”

 

Cei doi au încercat apoi să caute ajutor în toate direcțiile. Pentru Sabrina, la un moment dat, Răzvan a fot la îndemână, așa că fata s-a apucat să-i turuie problemele: „Noi ne certăm prea mult și nu mai poate niciunul. Din ceartă în ceartă. Eu l-am rugat aseară să înceteze, mai ales că și băuse. Iar venise la mine că am eu stări și lumea percepe că sunt eu vinovată. Iar din chestia asta și eu și el avem de tras”.

 

Aflat în trecere pe lângă cei doi, Perneș a spus: „Răzvan te rog să termini cu subiectul ăsta, să nu mai pui întrebări. Te-am rugat, e ok?”. Apoi, el a fost cel care i-a prins singuri pe Răzvan și Alisia și a profitat de situație. Alisia i-a spus: „Mie chiar îmi pare rău de voi. Ea s-a gândit bine și i-a spus: Nu mai vreau. Tu crezi că nu te-a iubit și a fost de fațadă. Și ea.. îl vrea, nu-l vrea”. Răzvan l-a încurajat pe Perneș să plece din Casa Mireasa: „Ideea e că dacă ați ieși amândoi mâine ați putea discuta afară. Tu ai acceptat prea multe, ea a încercat să te îndepărteze”.

 

Când Perneș i-a prezentat Sabrinei varianta, fata s-a împotrivit total ideii de a pleca din casa Mireasa înainte de finalul concursului: „Să plec acasă ca o fraieră, ca o pierzătoare”. De asemenea, Sabrina s-a arătat revoltată și de faptul că partenerul său a criticat-o pentru că e mai apropiată de prieteni decât de el: „Eu să aleg între iubit și prieteni. E un argument foarte prost, cel mai prost”.

 

Sabrina va pleca o noapte la hotel cu Larisa. Perneș speră acum ca distanța să-I apropie în cuplu: „Nu sunt furios pe Larisa, n-am nicio problemă. Cred că zilele astea îi vor prinde bine, va merge la hotel cu Larisa, e un moment de respiro pentru noi, se va detașa de mine. Sunt sentimente, e iubire, dar sunt umbrite de tensiunea pe care am creat-o amândoi”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest