Reacția Alinei, după zvonurile că Valentin ar avea o fetiță de doi ani! „Nu ne-am mai chinui cu schimbat de pampers”

 

Valentin și mama lui au negat vehement posibilitatea ca participantul la emisiune să fie tată. Ce a spus Alina, dar și fetele din Casa Mireasa.

 

De câteva zile a circulat pe grupurile emisiunii un zvon, potrivit căruia Valentin ar fi părintele unei fetițe de doi ani. Pornit, ce-i drept, de la un mesaj anonim, care s-a propagat cu repeziciune în mediul virtual. Mama lui Valentin a avut o intervenție telefonică prin care a explicat că nimic nu e adevărat, justificând prin faptul că băiatul său nu s-a aflat la Suceava, cu doi ani în urmă, adică în localitatea din direcția căreia veneau acuzațiile.

 

„Eu nu pentru tine vreau să clarific situația, pentru că o cunosc foarte bine. Ci pentru cei toți îngrijorați pentru copilul meu, vreau să spun că Valentin în toată această perioadă a fost acasă, la Timișoara, nu la Suceava. Nu are nici un copil, dacă avea era responsabil. Iar celui care a dat mesajul îi promit solemn că pentru omul fără de lege există lege, îl voi da în judecată”, a spus mama concurentului.

 

Valentin a negat vehement: „Se poate face o probă de paternitate. Iar acuzația lui, cu siguranță va deconta. Îmi voi cere toate drepturile și o să mergem mai departe. Dacă ar fi fost așa toată lumea ar fi știut, în special familia”. Într-o disuție tete-a-tete cu Alina, a spus: „Păi dacă aș fi avut o fetiță să aibă 2 ani, cum să o reneg? Eu dacă aș fi avut o fetiță eram cel mai bucuros bărbat din lume. Eram foarte bucuros, eu care sunt așa de iubitor și iubesc așa mult copiii. Cum aș fi putut vreodată? Este cineva care vrea să-mi facă rău, dar nu mă stresez deloc. Nu sunt șanse, n-am lăsat loc de așa ceva. Nici măcar nu intră ea, intră bărbatu-su”.

 

Alina susține că prezența unui copil dintr-o relație anterioară nu ar deranja-o prea tare: „Dacă nu știai nu m-ar deranja că ai un copil. Dacă știai și nu mi-ai zis este puțin deranj. Sau dacă ai fi știut și nu mi-ai zis, nu m-aș despărți de tine pentru că ai un copil. Cumva te-aș convinge să ți legătura cu el. Am avea-o gata, mare, nu ne-am mai chinui cu schimbat de pampers”. Idee pe care a menținut-o și în platoul emisiunii: „Dacă era adevărat, oricum nu m-aș fi despărțit de el dacă nu știa. Dacă știa, m-ași fi supărat un pic, dar tot nu m-aș fi despărțit de el. Aș fi fost supărată că ar fi fost o minciună”.

 

Celelalte concurente au spus, aproape la unison, că nu ar accepta un copil dintr-o altă relație al partenerului. Sabrina a declarat: „E o minciună prea mare, ca să mai am încredere în viitor”. Doar Giovana a spus că ar fi dispusă să crească un copil dintr-o altă relație: „M-ar deranja, dar aș vrea să am grijă de el”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest