Reacția Gabrielei, după ce doamna Flori s-a împotrivit căsătoriei cu fiul ei: ”O să găsească o fată exact așa cum vă doriți dumneavoastră!”

 

Tensiuni mari între mama lui Valentin și potențiala noră. Cum și-a explicat doamna Flori recomandarea făcută băiatului ei de a nu se căsători în casa Mireasa.

 

Gabriela și Valentin păreau cuplul perfect din casa Mireasa. Până la intervenția mamei concurentului, care, la început de săptămână, într-o discuție purtată în trei, prezentă fiind și Gabriela, i-a transmis băiatului său să nu se grăbească să facă pasul cel mare. "Nu știu ce ai hotărât tu cu Gabriela, dacă vrei să o ceri sau să nu o ceri, dar eu, ca mamă, îmi doresc să nu vă căsătoriți aici", i-a spus doamna Flori lui Valentin de față cu Gabriela.

 

Concurenta a fost șocată inițial de replica potențialei soacre și a cerut explicații, dar totodată a dat impresia că este dispusă să facă și un pas în spate, să rupă relația cu Valentin: "Nu înțeleg unde am greșit, sau cu ce am greșit, sau dacă am greșit.(...) Doamna Flori, perfectă nu o să pot să fiu niciodată și dacă nu mă considerați potrivită pentru Valentin, eu vă promit că o să mă retrag. O să îmi pun stop sentimentelor și o să găsească o fată exact așa cum vă doriți dumneavoastră."

 

Ceva mai târziu, concurenta a încercat o împăcare cu doamna Flori. "Noi o să luptăm pentru iubirea noastră, dar mie îmi place să fie armonie", și-a schimbat discursul Gabriela. Doamna Flori a bătut și ea în retragere, spunând că nu și-a dorit decât să o supună la un test pe viitoarea noră, prin recomandarea pe care i-a făcut-o băiatului ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest