Reacția lui Cosmin de la Mireasa după ce a aflat că proaspăta soție Miruna l-a înșelat: „S-o spun pe românește”

 

Nici nu a ieșit bine din casa Mireasa, în calitate de soție a lui Cosmin, iar Miruna a recunoscut că l-a înșelat pe acesta. Băiatul a venit în platoul emisiunii pentru a-și spune gândurile vis-à-vis de acest episod.

 

Cosmin și Miruna au părăsit emisiunea Mireasa – Capriciile Iubirii în calitate de soț și soție, ei câștigând de altfel competiția. Nu au părăsit bine emisiunea, iar acum au anunțat divorțul, după ce tânăra a recunscut că l-a înșelat pe proaspătul soț cu fostul iubit.  

 

Cosmin a venit în platoul Mireasa Capriciile Iubirii pentru a spune cum trăiește momentul: În astea patru luni parcă au trecut 2 ani. Emoții combinate cu tristețe, cu dezamăgire. Revăzând aceste imagini - s-o spun pe românește - am fost și prost în anumite situații, dar am făcut mereu ce am vrut și ce am simțit eu. Putea să mi se pună toată România în cap, să-mi spună „nu face asta” și eu în continuare aș fi făcut ceea ce aș fi simțit, cum am și făcut-o.

 

Doamna Adriana, mama lui Cosmin, a dat de înțeles că s-ar fi prins ce tip de om e Miruna Am văzut și am înțeles tot ce a făcut acea persoană, (...) mi-am dat seama de ea din emisiune, dar am crezut că ea la vârsta pe care o are și-a dat seama că a făcut multe greșeli în viață și poate își dorește să-și formeze o familie, și poate își dorește să schimbe ceva. (...) Am făcut-o pentru Cosmin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest