Reacțiile concurenților după plecarea lui Ionuț! „S-a luat de toți și după aia a plâns”

 

Ionuț a părăsit casa Mireasa pe ușa din dos după ce s-a certat cu toată lumea și a încălcat regulamentul.

 

Vreme de câteva zile Ionuț n-a fost o prezență tocmai ușor de gestionat pentru concurenții din Casa Mireasa. Mai ales că folosea un limbaj neadecvat. În urma disputelor verbale duse la extrem, Ionuț și Dani au primit un avertisment. În cele din urmă Ionuț a repetat abaterile și a trebuit să părăsească întrecerea.

 

La plecarea din casă singurii care l-au condus au fost Andrei și Dani, el cu care a avut un conflict destul de puternic. Dani l-a îmbărbătat, în vreme ce Andrei și-a justificat astfel atitudinea vis-à-vis de Ionuț: „E un curaj să vii aici. Chiar și eu am avut probleme de adaptare și mi-am dat seama că… Sunt călit, am simțit nevoia să-i fiu aproape. Poate el va veni în Bacău, poate eu voi ajunge la el în oraș. Și e bine să ne dăm mâna, să rămânem în niște relații”.

 

Însă cei doi băieți au fost singurii care și-au luat rămas bun de la Ionuț, restul preferând să ignore concurentul care a proferat jigniri în toate direcțiile. Sese a fost cel care a explicat atitudinea tuturor celor din casă privitoare la concurentul eliminat: „Eram foarte revoltat. A avut o atitudine de pungaș. Nu merita să iasă cum trebuia din casă.S-a luat cu toți și după aia a plâns. Singurul care a făcut teatru a fost el și implicit doamna Monica”.

 

Doamna Mioara s-a arătat mai marcată de plecarea mamei lui Ionuț decât de cea a concurentului: „Mi-a părut rău de băiat că nu și-a dat seama, dar mai mult mi-a părut de doamna Monica”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest