Relația dintre Adrian și Ina s-a încheiat înainte să înceapă: „M-am simțit ca o minge de fotbal”

 

decizia concurentei cu plecarea Norei din casa Mireasa?

 

Adrian și Ina au dat impresia că vor forma un cuplu din primele zile în care au intrat în casa Mireasa. Concurenta l-a ales, l-a lăudat și i-a deschis apetitul acestuia pentru cunoaștere. Băiatul s-a aruncat cu capul înainte și i-a declarat iubire veșnică, chiar dacă o știa de câteva zeci de ore. Scurtcircuitul s-a produs, iar Ina le-a cerut producătorilor: „Aș vrea să anulez întâlnirea cu Adrian, dacă se poate. Nu mă simt în largul meu și de asta am nevoie de timp pentru mine”. Apoi Ina i-a transmis Yanei: „Nu am nicio relație cu Adrian. Pur și simplu nu simt. Decât să-I pierd timpul, mai bine îi spun”.

 

Atitudinea indecisa a Inei l-a bulversat pe Adrian, care a căutat sprijin, măcar moral, la băieți: „De ce a venit Ina la mine să-mi spună că a renunțat la date? Mireasa Ina s-a terminat pentru mine. E o fată care are nevoie de cineva care să-i dea ce vrea ea. Nu mai am încredere, gata”.  Apoi a dezvoltat subiectul și cu doamna Eleonora: „Am nevoie de cineva matur, care să știe ce-și dorește. M-am săturat de alba neagra. Știu că-mi doresc ceva, până la urmă lupt pentru acest lucru. Pasul ei înapoi mi-a mai închis orizontul”.

 

La Capriciile Iubirii, Ina s-a justificat astfel: „Ce să fac, dacă nu simt? Să-l mint în față? Am încercat să vorbesc cu el, mi-a spus că nu vrea să vorbească. Ce să fac, dacă el nu vrea să vorbească. Eu m-am simțit prost pentru că nu am vrut să se simtă el prost. Nu înțeleg de ce se bagă dreapta și stânga”.

 

Adrian a replicat: „Toată tevatura care s-a creat în jurul acestui subiect nu are legătura cu iubirea. Toate semnalele au fost că ea își dorește o astfel de relație. Pur și simplu m-am lăsat dus de val și n-am știut să navighez. M-am simțit ca o minge de fotbal. A fost necivilizat din punctul meu de vedere, nu a fost elegant”.

 

Distanța luată de cei doi ar putea fi explicată de faptul că Nora a părăsit casa Mireasa. Având în vedere că Ina a spus de la bun început că a venit în emisiune pentru Leo, chiar dacă acesta se afla într-un cuplu, la momentul respectiv. „Am spus că vreau să i mai cunosc pe Aron și Leo. Iar el mi-a zis că putem rămânem prieteni. Iar acum, s-a sucit!”, a reiterat tânăra care trăiește în Germania.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest