Relația dintre Andrei și Yana a avansat:„Facem contract prenupțial?”

 

Andrei a trecut peste faptul că Yana i-a ascuns problemele de sănătate și vrea mai mult de la relația cu frumoasa șatenă de la Mireasa.

 

Yana a căutat să-i explice lui Andrei că problemele de sănătate sunt aspecte care o privesc personal, iar relația cu el nu este atât de avansată pentru a i le împărtăși: „Eu nici la mama mea nu spun chestiile mele, în special legate de sănătate. Care era supărarea ta? Ascund anumite lucruri pentru că nu suntem la acel nivel al relației în care să spun tot ce ține de mine, de sănătatea mea”.

 

Andrei, totuși, vrea să-i demonstreze partenerei lui că își dorește să aibă grijă de ea, să-i fie alături și în momentele delicate: „Crezi că îmi arde de discuții, eu nu mă joc. Ofer foarte mult într-o relație, poate aici greșesc. Nu te bat la cap, pur și simplu vreau să știu tot ce ține de tine”. Apoi, concurentul schimbă brusc subiectul: „Facem contract prenupțial?”. Răspunsul afirmativ al partenerei lui nu-l mulțumește și-i explică de ce: „Eu n-aș vrea, pentru că aș vrea să fie iubire. Adică dacă ajungem la pragul ăla vei avea parte de jumate – jumate”.

 

După o bună perioadă în care s-au evitat, iată că Yana face primul pas spre împăcare: „Mă gândesc la un pupic de împăcare. Un sărut e prea mult, pentru că nu ai venit tu după mine. Cum o să reziști tu o zi fără mine?” Andrei înțelege că insistențele lui nu au fost tocmai oportune: „Trebuie să mai înveți niște lucruri. Eu am înțeles că ți-am încălcat cumva intimitatea. Că am intrat în spațiul tău mai mult decât trebuia”.

 

În prealabil, Yana se confesase prietenei Alina: „Ce mă bate la cap să-i zic... Despre ce am... Treaba mea ce am. Tu ce ești, soțul meu? E intimitatea mea. Am în cap că omul de lângă tine e mai mult la bine decât la rău. Am atacuri de panică, asta a afectat toate relațiile mele. Eram nervoasă, intram și în depresie”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest