Relația dintre Perneș și Sabrina atârnă de un fir de ață: „Nu suntem făcuți unul pentru altul! Hai, pa!”

 

Momentele în care Perneș și Sabrina se înțeleg sunt mult mai puține decât cele în care cei doi sunt cu săbiile scoate din teacă. Mai nou, băiatul are o nouă nemulțumire la adresa partenerei lui.

 

La ultima petrecere din casa Mireasa, Perneș și Sabrina s-au certat destul de rău. Sabrina a ajuns să fie tot mai des supărată în preajma iubitului ei, astfel a ajuns să-l evite. Cu toți ceilalți din casă este veselă și pozitivă. Cei doi îndrăgostiți par că sunt într-un punct critic al relației lor.

 

Perneș i-a repoșat: „Nu te bucură nimic din ce fac. E clar că dacă te văd așa nici eu nu pot. Înțeleg că vrei acasă și eu îmi doresc asta din tot sufletul, să plecăm acasă. Ia-mă de mână, hai să ieșim pe ușă, și ne asumăm ce se întâmplă. Uite, a fost gala, nu s-a bucurat pentru mine… Tot timpul ești supărată. Nu ne mai votați, băga-mi-aș în voturi”.

 

Sabrina nu a rămas cu mâinile în sân și a ripostat: „Eu nu-mi asum, nu am soluții. Nu poți să te abții, ai venit să mă stresezi. Tu chiar ești om pentru show! Vrei să plec eu să vii iar după mine. Ești taca-taca după mine, ești mai rău ca o femeie. E ultima discuție pe care noi o mai purtăm în momentul acesta”.

 

Fata a împărtășit ceea ce simte cu Larisa: „Păi, ție ți se pare că relația asta mai merge? Nu merge în nicio direcție. Se termină, punct. Și cu prima ocazie, Sabrina fugi în lume, că e groasă situația. El vrea să fie el bine, uită de mine. Orice om, lângă omul potrivit, e cel mai frumos om. Vreau doar să merg acasă, Lariso!” Răspunsul prietenei a fost prompt: „Mie mi se pare că nu vă potriviți absolut deloc. Nu îmi place nimic când mă uit la voi. Părerea mea e că atunci când o să ieșiți de aici nu o să fiți împreună”.

 

Sabrina s-a plâns și la Capricii de relația cu Perneș: „Toate lucrurile minore se acumulează și totul devine grav. Eu zic că sunt vinovată pentru majoritatea lucrurilor, dar e o tensiune care se revarsă”. Băiatul îi reproșează că-i pune pe prietenii din casă mai presus comparativ cu el: „Părerea mea e că pentru ea contează mai mult prietenii. Ieri ne-am certat grav, dar i-a trecut și am putut zâmbi. Nu înțeleg de ce sunt singurul om cu care nu poate să vorbească. Mie mi-a ajuns și vreau să știe clar: ori e cu mine, ori cu prieteniile din casă”.

 

Sabrina i-a transmis în mod direct lui Perneș: „Eu m-am săturat de certuri. Nu cred că ești tu problema, eu problema, ci pur și simplu nu suntem făcuți unul pentru altul. De-asta mergem în continuu prin hopuri și nimeni nu e fericit. Eu nu mă simt înțeleasă de tine și nu mă ajută certurile astea. Eu vreau să fiu lăsată în pace. Prefer să tai răul de la rădăcină. Dramatizezi, să mor eu! Nu mai pot să te aud cum dramatizezi. Hai pa!”

 

Apoi a continuat: „Și eu te iubesc, dar nu se poate împreună, nu vezi? Cu cine să discut, cu tine! Concluzia e aceiași, discutăm degeaba. Pune punct o dată! Dacă nu mai poți cu mine, nu te desparți. Ți-e mult mai bine fără mine, nu înțelegi?”

 

Perneș s-a arătat frustrat de faptul că cei din casa Mireasa ar primi mai multă atenție din partea Sabrinei decât el: „Singurul cu care nu stă să discute sunt eu. Zici că eu sunt problema. Îmi pare rău pentru lucrurile astea. Mi-e prietenă Larisa, cu Leo mâ înțeleg. Dar dacă ea caută în altă parte. Orgoliul pe care-l avem e problema”. Sabrina pare mai decisă ca niciodată să pună punct situației în care se află: „Eu am venit cu soluția care e cea mai grea, dar e mai ok pentru amândoi: despărțirea. Când se ridică tonul eu aleg să plec, pentru că știu că fac urât la nervi”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest