Replica Giovanei care a declarat criza de gelozie a lui Sese: „Și lui i se pare că aș fi amuzantă, nu s-ar plictisi cu mine”

 

O frază aparent banală a stârnit o criză de gelozie fără precedent din partea lui Sese. Cum s-a derulat conflictul celor doi amorezi.

 

Giovana și Sese au fost votați și săptămâna aceasta Mireasa și Mirele Săptămânii, dar nu este totul roz în relația lor. O replică aparent nevinovată l-a stârnit pe Sese, care a dorit explicații de la partenera lui. Totul s-a întâmplat în timpul petrecerii de sâmbătă, unde inițial cei doi s-au simțit foarte bine, până când Giovana „a dat cu bâta în baltă” potrivit partenerului ei. Acesta a zis, la un moment dat: ”Mi-e teamă să nu mă confunzi și să-mi spui pe un alt nume!”

 

Într-un moment de tandrețe, în care Sese o înăbușa cu complimente, Giovana a spus: Ce e iubire, sunt amuzantă? Așa a zis și Andrei, că nu s-ar plictisi cu mine”. De aici, lui Sese i s-a tăiat filmul, a văzut negru în fața ochilor și a început să o acuze pe partenera lui.  

 

„Noi discutam ceva, și ai adus în discuție pe alticineva. Dai cu bâta în baltă câteodată. Când e frumos totul, trebuie să vi să zici ceva. Eu nu te înțeleg. Tu ai adus în discuție… E ca și cum tu îmi zici „iubire” și eu îți zic că fosta îmi zicea la fel. Ești încă un copil. Să dai cu bâta în baltă, așa o să fi mereu. Mi-e teamă să nu mă confuzi, să-mi zici alt nume. Ai adus în discuție un nume care nu avea rost…Tot tu gafezi și tot tu faci pe supărata”, a spus Sese, vizibil iritat.

 

Giovana a părut mai degrabă satisfăcută de criza de gelozie pe care a provocat-o, spunându-i lui Sese: „Ok, îmi pare rău dacă am adus în discuție pe altcineva.  Nu am gafat nimic din punctul meu de vedere. Tu vrei să te cerți în continuu cu mine?”

 

La Capriciile Iubirii cei doi concurenți au rămas pe aceleași poziții, Sese nemulțumit de replica partenerei, Giovana spunând în continuare că nu a făcut nimic atât de grav care să justifice reacția tumultuoasă și parcă interminabilă a iubitului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest