Revoltă în casa Mireasa după pedeapsa lui Valentin! Giovana, cea mai vocală: „Ești un boschet! Afară, rupe ușa! Hai!”

 

Giovana  nu s-a putut abține și l-a jignit pe Valentin, în ciuda strădaniilor lui Sese de a o calma. Alina a reacționat și ea, sărind în apărarea partenerului ei.

 

La începutul săptămânii, Valentin încălca regulamentul emisiunii, ieșind pe porțile casei Mireasa, și în ediția de ieri, concurenții aveau de ales din trei variante de sancțiuni: eliminarea pe loc a lui Valentin, închiderea ușilor timp de o săptămână sau oprirea cadourilor. Au ales cea de-a treia variantă cu majoritate de voturi, dar decizia finală n-a fost însă pe placul tuturor. Elena a fost prima care a reacționat: „Din cauza ta se întâmplă, afară!” 

 

Valentin a încercat să facă un gest cu curtoazie și le-a mulțumit colegilor pentru că au votat să rămână în casa Mireasa, în ciuda a ceea ce a făcut: „Vreau să mulțumesc la toată lumea care ați fost cu mine și m-ați înțeles”. „Ce să înțelegi mă, ce să înțelegi?”, s-a revoltat Giovana.

 

În apărarea lui Vali a sărit imediat Alina: „Giovana, te rog frumos să taci. Când ai ieșit cu Covid și era să ne îmbolnăvești pe toți nimeni nu a zis nimic, s-a revoltat Alina. N-aveai ce să mă mănânci cu 200 de lei. Toată lumea a fost cu tine. Când greșiți voi, toată lumea e cu voi. Hai, mai lasă-mă. Eu să atat? Gura!”

 

Giovana nu a lăsat lucrurile așa, ci a fost mult mai vehementă: „O greșit, plătești. Cine ești tu ca să suport eu ifosele tale? Că tu ești Valentin și ți se rupe coarda. E o prostie, mă. Marș, mă! Ai vrut să pleci, pleacă mă. Dar nu faci scheme d-astea de țăran. Oricum , dacă venea, se întorcea în pana mea. Pentru că vă putea înapoi să-l votați. Chiar sunt nervoasă, în pana mea. Crezi că mă interesează că sar ei! Eu sunt nervoasă și sunt revoltată. Să ieșim și noi să ne plimbăm. Lasă-mă în p… mea cu toți fraierii. Ești un boschet! Afară, rupe ușa! Hai!”

 

Sabrina s-a alăturat protestului Giovanei, având un interes personal: „Dar nu e corect, pentru că și eu aștept de la familie ceva. Mai bine să închidă ușile și ne vedem în live și la Capricii. Am și eu aniversarea, nici nu vreau să mă gândesc”.

 

Într-o discuție cu Vali, Alina s-a descărcat și a dat un verdict în privința relației dintre Sese și iubita lui: „Mă enervează Giovana că e o handicapată. Atâtea sancțiuni trebuia să primească și nu au primit. Sese, tu nu-l vezi că e sub papucul ei. Dar nu o să rămână cu ea, asta e sigur. Cu așa femeie nu ai cum să stai”.

 

La Capricii, Giovana și-a justificat astfel pornirile: „Trebuia să primesc pentru ziua lui Sese ceva și era foarte important pentru mine”. Valentin a considerat inacceptabilă ieșirea concurentei: „Eu în trei luni și ceva de câte ori te-am jignit? Noi am vorbit despre voi, despre situația care s-a întâmplat. În momentul în care Giovana îmi spune jegos, fraier, boschetar, îți tai capul, îți tai gâtul. O face pe Alina în toate felurile și pe toate fetele din casă nu e ceva amuzant”.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest