Revoltă în casa Mireasa împotriva lui Adrian: ”Deranjant e comportamentul față de noi, de colectiv!”

 

Leo a fost capul revoluției din casa băieților! Concurentul s-a săturat de atitudinea lui Adrian, ceilalți s-au unit în jurul lui și s-au stabilit noi reguli de conviețuire.

 

Casa Băieților s-a răsculat împotriva lui Adrian. Concurentului i se reproșează că nu contribuie la treburile casnice, că suma care-i este alocată din buget pentru nevoile personale este prea mare, dar și faptul că a strâns o grămadă de amenzi pe care trebuie să le suporte toată lumea. Băieții au recurs și la o metodă cel puțin inedită, împărțind masa din bucătărie în mai multe părți, pentru ca fiecare să-și assume responsabilitatea pe porțiunea lui.

 

„Nu mai accept nimic. Până acum a fost considerat băiatul casei, toată lumea l-a menajat. Ia pe toată lumea la mișto. Dacă ai comportamentul asta, o să suferi repercusiunile acțiunilor tale. Și cu tratamentul preferențial al lui Adrian s-a terminat. Să nu se mai ia la comun, să fie buget separat. Iar nimeni să nu-i mia ia nimic, nici măcar o sămânță de-aia de in”, și-a strigat Leo revolta.

 

Chemat la raport, lui Adrian i-a fost prezentată situația. Perneș și-a asumat responsabilitatea: „Adrian, de astăzi nu mai ai sertarul tău în frigider. Te descurci, le pui pe unde poți. Cu lista de cumpărături, noi ăștia 6 rămânem la comun, luăm amenzi la comun. Adrian, ce ține de tine îți iei separat, mâncarea ți-o iei separat. Îți comanzi separat”. Adrian: „E ok, mă descurc cu 200 de lei”.

 

Leo a continuat și în discuția comună să-și spună nemulțumirile: „Ți se pare corectă atitudinea lui, când are 130 de lei amenzi să sfideze pe toată lumea? Să zică: luați asta de-aci că nu mai îmi trebuie? E vorba de lipsă de bun simț. Noi am fost oameni. Tu ajungi la 600 de lei, depășești bugetul, apoi tot tu: Luați de-aci ce vă trebuie. Deranjant e ce comportament ai față de noi, de colectiv. Noi nu mai vrem să suportăm amenzile tale din bugetul nostru. Elena vine în bucătărie, lasă jeg, și apoi ne zice că e bucătăria jegoasă. Tu ești problema! Te-ai plâns cu curățenie, cu mâncare, cu buget, cu tot”.

 

În cele din urmă, băieții au făcut un mic compromis, mărindu-i bugetul lui Adrian: „300 de lei bugetul tău pe săptămână, cu care te descurci. Îți iei amenzi, din ăia 300 de lei suporți doar tu”. Adrian nu a găsit o explicație exactă pentru prăpastia creată în casa băieților: „firul se rupe la mijloc pentru că există discuția despre mine. Am luat amenzi pentru că am vorbit fără lavarieră, fiind la baie”.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest