Riposta Norei după ce a fost jignită de Leo: „Să nu mai aducă pentru că nu o să fie bine!”

 

Concurenta care a părăsit de ceva vreme Casa Mireasa nu a lăsat fără răspuns replica fostului iubit, Leo, care i-a pus eticheta de „reciclabilă”.

 

Un scandal între Leo și Aron a deviat și a ajuns la Nora, fosta concurentă de la Mireasa Capriciile Iubirii fiind catalogată de băiatul doamnei Dana drept „reciclabilă”, ca și Aron, de fapt. Frumoasa blondină care părea să fi dezvoltat o pasiune puternică pentru Leo în casa Mireasa, a arătat o atitudine schimbată radical în afara emisiunii.

 

Tânăra a făcut live pe TikTok pentru a-i da replică lui Leo, cel care a jignit-o la pachet cu Aron.  „Sunt foarte fericită afară, foarte bucuroasă, foarte mulțumită de viața mea. Și nu sufăr eu de vezi Doamne, trebuie să trăiesc să mă vadă lumea că mă duc în fiecare săptămână la Capricii. Ca ce?! Că eu am treabă cu familia lui...Da' mă doare în cot de ce face el și ce nu face. Numai să-și pună scotch pe gură și să uite numele de Nora, să nu mai aducă pentru că nu o să fie bine. Bun, cu subiectul ăsta am închis”, a afirmat Nora pe live.

 

Scandalul a pornit de la faptul că Leo a fost convins că Aron, eliminat și el din emisiune, complotează cu Nora contra lui și a familiei lui. Băiatul doamnei Dana s-a arătat deranjat de faptul că Aron a comentat gestul mamei sale de a sparge vitrina și a oferi inelul soacrei, Leo apreciind că toate reacțiile fostului concurent sunt ghidate cumva de Nora. „Mă refer la acuzații. Au fost chestii mult mai mult decât treaba cu bunica. A fost și chestia cu inelul, care nu aveau nicio legătură și nu avea cum să vină din partea lui”, a declarat Leo.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest