Roxana are planuri mari cu Paul: „Normal că îmi doresc un copil”

 

Concurenta se vede alături de partenerul ei pe viață, dar are o singură temere majoră. Roxana a spus de ce-i e frică în ediția de joi seară a emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii.

 

Roxana și Paul au sărbătorit de puțină vreme două luni de relație. Chiar dacă perioada pare foarte scurtă, cei doi se simt super-îndrăgostiți și au planuri de lungă durată unul cu celălalt. Tânăra de-abia așteaptă se se vadă în rochia alba, de mireasă, dar i-a mărturisit iubitului său că are, totuși, o temere vis-à-vis de acest pas.

 

„Ți am zis de la început că am teama căsătoriei și că o să se schimbe toate chestiile astea. Nume, locul unde stăm, cunoștințe, loc de munca, nu o să îți mai convină unde lucrezi, se schimbă multe, nu mai sunt singură, acum facem împreuna tot. Eu nu am fost căsătorită, nu știu cum e, e normal să am emoții si temeri, nu fug de mine sau de oamenii pe care îi iubesc”, a fost mesajul pe care Roxana I l-a trimis iubitului ei.

 

Concurenta a dezvăluit însă că vrea să întemeieze o familie cu Paul și i-a transmis acestuia că se gândește inclusiv la copii: „Nu știu dacă aș putea să mă căsătoresc așa devreme. Dacă între noi merge bine și peste un an e totul OK, normal că îmi doresc și copil. Te văd în viitorul meu, eu am teamă de momentul în sine, de căsătorie. Nu mi s-a întâmplat niciodată, nu știu cum o să fie, dar îmi doresc să mă casatoresc, îmi doresc să fiu mireasă. Nu am zis că nu mă căsătoresc”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest