Roxana de la Mireasa, atac la adresa celorlalți concurenți: „Sunt oameni falși”

 

Într-o discuție cu prietena Adina, Roxana a vorbit fără perdea, nominalizând chiar o persoană pe care o acuză că ar fi prefăcută.

 

Adina și Roxana au avut o discuție în care au adus acuzații grave altor concurente de la Mireasa – Capriciile Iubirii. Mai vocală a fost Roxana, care chiar a nominalizat-o pe Inga, punându-i eticheta că ar fi o persoană falsă. Ea apreciază că multe persoane vin total schimbate după ce au posibilitatea să plece din casa Mireasa în cadrul excursiilor organizate de echipa de producție.

 

„Simt oamenii falși. Eu am văzut mulți oameni falși, cu interese, dar nu am trăit în casă cu ei, aici am trăit. Nu e falsitate când te dai cine nu ești. După ce am ieșit afară, eu nu m-am schimbat cu nimic, am venit la fel”, a spus Roxana.

 

Concurenta a fost eliminată la un moment dat din emisiune, dar a revenit la cererea expresă a partenerului Paul. Acum, aceasta dă impresia că iubitul ei este totul pentru ea, spunându-i Adinei că doar o eventuală plecare a acestuia din cadrul show-ului ar determina-o să plângă.

 

„Știi cum îmi dau seama că sunt fericită? Nu îmi vine să plâng. În momentul asta, doar Paul și lipsa lui m-ar putea face să plâng. Iubirea se simte, nu se explică. Nu poți să zici să își dai un rinichi pentru cel pe care îl iubești, atunci simți”, a mai adăugat Roxana.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest